Spelförslag | Lyon mot Dijon | Ligue 1 28 augusti 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Lyon mot Dijon | Ligue 1 28 augusti 2020

Det var inget snack direkt – Bodø/Glimt hade lekstuga hemma och vann med 6-1. Vilket betyder att torsdagens spel satt. Fredagens utbud är blekt, det är en match i Ligue 1 och där hamnar mitt spel.

Detta är första matchen i ligan för Lyon den här säsongen, men man är ju långt ifrån matchotränade. Vilken insats man gjorde i CL-slutspelet – Lyon slog ut både Juventus och City innan man åkte på däng mot maskinen Bayern.

Nu är det full fokus på ligan för Lyon som slutade på en sjunde plats när den förra säsongen avslutades i förtid pga Corona. Kanske kan det gör att man har möjlighet att störa PSG i toppen, vi får se. Det är många som rycker i Lyons spelare just nu och flera i laget har all anledning att briljera här ifall man är sugen på att testa lyckan i någon annan klubb.

 

 

Dijon har redan spelat en match – torsk mot Angers i premiären. Man har det i stort sett alltid , suger borta och kommer antagligen åter igen brottas nere i botten. Centrale mittfältaren Pepe Diop spelade hela matchen mot Angers, men det kommer han inte göra mot Lyon, eftersom han är utlånad från just Lyon och inte får spela.

Jag tror och hoppas att det är revanschsuget Lyon, fullt av självförtroende sedan Champions League och att man vill visa i premiären att man är ett lag för toppen den här säsongen. När Lyon gör mål hemma så gör man det nästan alltid i första halvlek och jag hoppas att man gasar på direkt på Dijon.

Jag testar spel på Halvtid/Fulltid 1/1 till 1.86 på Unibet.

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.