Spelförslag | Israel mot Slovakien | Nations League 7 september 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Israel mot Slovakien | Nations League 7 september 2020

Nations League fortsätter envist, så det är bara att bita i det sura äpplet och fortsätta tippandet där. 🙂 Snart snart jättesnart är det tillbaka till det normala igen! 🙂

Oddssättarna tror på en målsnål historia här, men jag är inte riktigt så säker. Det blir ofta en hel del mål när Israel lirar och hemma är man inte speciellt täta bakåt. På de 13 senaste hemmamatcherna i tävlingssammanhang så har man bara hållit nollan en gång (Albanien 2018, Nations League). Man har gjort mål framåt i sju raka hemmamatcher, och det skulle förvåna mig om man inte fick hål på Slovakien.

 

Nya spelare får 100 kronor gratisspel på sport hos Unibet. Kolla in det här.

 

Slovakien har släppt i mål i 13 raka bortamatcher (EM-kval, VM-kval, Nations League), men också gjort mål i de tre senaste.

 

Jag testar spelet Asian Total Över 2 mål till 1.61 på Unibet. Det betyder vinst vid tre mål eller fler, pengarna tillbaka vid exakt två mål.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.