Spelförslag | Holstein Kiel mot Sandhausen | 2. Bundesliga | 4 maj 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Holstein Kiel mot Sandhausen | 2. Bundesliga | 4 maj 2021

Sjunde raka spelet satt igår när Torino vann. Idag är utbudet lurigt, men jag testar tillslut ett spel hämtat från den tyska andradivisionen.

Det är viktiga poäng på spel när seriefemman Holstein Kiel, som bara har två poäng upp till Hamburg på kvalplats, tar emot Sandhausen som balanserar på kvalstrecket i botten.

Sandhausen dåliga tabelläge har mycket att göra den fruktansvärda bortaformen – 1 0 13 på 14 matcher är förstås sämst av alla i serien. Senast stod man dock upp riktigt bra mot serieledande Furth och man föll i slutminuterna.

Kanske kan gästerna även störa Kiel? Hemmalaget har ett hektiskt schema just nu och eventuellt kan det vara lite slitet i leden. Dessutom har Sandhausen sett bättre ut på senare tid och gjort mål i fyra raka matcher. Bra chans att näta mot Kiel – det har man för övrigt gjort de tre senaste gångerna man gästat.

7 av de 8 senaste mötena lagen emellan har slutat i att båda lagen gjort mål. Jag tror det finns goda chanser för att det sker igen.

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.69 på Svenska Spel.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.