Spelförslag | Fulham mot Arsenal | Premier League 12 september 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Fulham mot Arsenal | Premier League 12 september 2020

Första matchen på säsongen, den tar jag tag i förstås! Fulham tar emot Arsenal i ett härligt Londonderby. Fan vad skönt att det är igång!

Jag personligen tycker det är underbart att Fulham är tillbaka i högsta ligan. Trevlig lag men också en väldigt fin arena som jag gärna skulle besöka. Hinner jag dit till på lördag!? Vadå publikfritt? Corona? Aldrig hört talas om!

Hursomhelst, Arsenal har inlett säsongen fint med seger i Community Shield mot Liverpool. Offensiven är det verkligen inget fel och Willian kan säkert bli mycket nyttig där framme. Bakåt är det dock tunnare – Mari och Mustafi är skadad och Luiz är tveksam till spel. Förra säsongen hade man förtvivlat svårt att hålla nollan, och jag är inte hundra på att man gör det nu heller.

 

Klicka här för Unibets erbjudande.

 

Fulhams storstjärna Mitrovic kommer att få chanser mot Arsenal och jag skulle inte bli förvånad om han nätade. Han är van vid Premier League-fotboll och vet vad som väntar. Inga skador stör i hemmalaget.

Det har varit riktiga målkalas när lagen mötts tidigare och i fyra av de fem senaste mötena har båda lagen gjort mål.

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.85 på Unibet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.