Spelförslag | FC Köpenhamn mot Bröndby | Superliga | 8 augusti 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | FC Köpenhamn mot Bröndby | Superliga | 8 augusti 2021

Sjunde raka spelet satt igår när ÖSK och Mjällby lirade 2-2. Idag testar jag ett spel i danska superligan!

Pretigefullt Köpenhamnsderby och det väntas härliga 30 000 åskådare på Parken i Köpenhamn. Vilken publikfest det kommer att bli! Och förhoppningsvis ska det kunna smitta av sig på spelarna.

Det brukar i stort sett alltid bli många mål när lagen möts och visst borde det kunna bli chanser åt båda hållen även denna gång. 9 av de 10 senaste mötena har slutat i att båda lagen gjort mål…

Köpenhamn ses som favorit, men man ska komma ihåg att man har fullt upp med Europa Conference League samtidigt och har en bortaresa från Bulgarien i benen. Dessutom har man oftast problem med att hålla tätt hemma. Dock tveksam start på säsongen av Bröndby som på tre matcher mot överkomligt motstånd har tre kryss – man har dock gjort mål i alla matcher, och borta mot Köpenhamn har man gjort mål i 9 av de 10 senaste försöken.

Ingen har svårt att tända till inför den här matchen – derby och massor av folk på läktarna dessutom. Jag tror på mål för båda lagen!

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.71 på Comeon

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.