Spelförslag | Brage mot Akropolis | Superettan 30 juli 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Brage mot Akropolis | Superettan 30 juli 2020

Kommer att bli en svettig tid nu när det stora ligorna har slutat för säsongen. Men tur att de sätter igång snart igen! 🙂 Idag blir det ett litet spel i Superettan.

Nykomlingen Akropolis har verkligen visat att man inte blir någon slagpåse i Superettan. Man ligger på en finfin fjärdeplats. Fyra raka utan förlust nu och senast bortaslog man självaste Halmstad med 3-2. Imponerande!

Visst har man även möjlighet att störa Brage. Dalmasarna torskade visserligen senast borta mot J-Södra, men innan det hade man fem raka utan förlust. Hemma på Domnarsvallen är man oftast svårslaget, men jag tror definitivt att Akropolis spelar för att vinna.

En hel del mål förväntar jag mig idag. 3 av Brages 4 senaste matcher har slutat över två mål. Akropolis har gjort mål i samtliga fyra bortamatcher – jag tror man kan göra några mål igen.

Jag testar spel på Ö2.5 mål till 1.80 på Unibet.

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.