Europatipset, vecka 34, 19 augusti 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 34, 19 augusti 2014

Nämen, här kommer ett Europatipsförslag! R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 spänn. Glöm inte: två millar i jackpot idag så vässa tipshjärnorna ordentligt!

Även många intressanta singelspel idag, framförallt i engelska Championship. Leeds-seger finns till 2.50, Cardiff-vinst till 2.22 och att Sheffield W slår Millwall ger 2.15 x pengarna. Jag testar Cardiff mot Wigan som inte sett speciellt bra ut hittills. Kolla in fler odds här.

23

Några tankar om Europatipset:

• En del CL-kvalmatcher på kupongen och tyvärr för svensk del så möter MFF troligtvis ett för starkt motstånd idag. Kanske kan man hålla ner siffrorna och chocka i returen? Leverkusen har inte inlett seriespelet än och det kanske är Köpenhamns chans att skrälla? All CL-rutin kan såklart också hjälpa danskarna.

• Real Madrid mot Atletico Madrid i den spanska supercupen. Kuggar har lämnat Atletico och det ska bli intressant att se hur man klarar sig den här säsongen. Många nya lirare att få in i laget och visst ska Real vinna detta?

• Slamp-Leeds är för hårt streckat. Över 60% får mig att reagera direkt och helst behövs det en helgardering. MEN, ettan till 2.50 på singelspelet är vettigare rent oddsmässigt. Går att spela på här.

Skärmavbild 2014-08-19 kl. 12.05.25

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.