Europatipset, vecka 15, 13 april 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 15, 13 april 2014

Wigan var ytterst nära att nå ytterligare än FA-cupfinal men Arsenal lyckades till slut vinna på straffar. Idag avgörs vem man möter i finalen – Hull eller Sheffield U. Mitt Europatipsförslag: R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kronor.

Några tankar:

• Chelsea är inte så bortastarka som tipparna vill tro och jag tycker att man ska garderas oavsett vilka man möter på resande fot. Och just Swansea brukar kunna ställa till det mot storlagen.

• Valencia har EL-spel i benen och laget går inte att känna igen den här säsongen. Man är för högt streckade mot Elche.

• Helsingborg verkar vara lite ur balans efter en skakig inledning av säsongen. Under 20% på ett giftigt Häcken är för lågt för att inte syna!

• När du skaffar konto på Betsson just nu så dubblas din första insättning upp till 1000 kr. Trist att jag redan har ett konto då! 😉 Skaffa ett konto här och spana in dagens odds. Eventuella singelspelförslag dyker kanske upp på Facebook senare.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Följ Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.