Europatipset + Bränn en lax 6 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset + Bränn en lax 6

Tom Ince fick en drömstart i Crystal Palace när han satte 1-0 mot WBA. Matchen slutade tillslut 3-1 och gårdagens spel satt fint. Bränn en Lax är nu uppe i 1242 kronor. Om du vill haka på i laxandet är det bara att skaffa ett konto och leta efter fina odds. På Betsson kan man få upp till 1500 spänn i insättningsbonus just nu – kolla in det här.

Men även andra spelbolag har bra dealar och att ha konton på flera bolag är ju såklart att föredra för att hitta bäst odds. NordicBet har ni här och Expekt finns här.

lax5Jag har spelat en hel del på Torino den här säsongen och det fortsätter nu. Idag spelar man match mot Bologna 12.30. Hemmalagets anfall är ett av ligans vassaste med Cerci (10 mål) och Immobile (11 mål). Hemma har man bara en torsk på de 13 senaste matcherna och det var mot Juventus med 0-1. Torino ligger sjua men har bra chans att nå den femte och sista Europacupplatsen. Bologna har det dock tungt och är ett av fem lag som trängs i bottenträsket. Till den här matchen har man Acquafresca skadad, Moscardelli och Kone avstängda. Dessutom har man ju sålt sin kanske viktigaste spelare och kapten, Diamanti. INGENTING talar för Bologna.

Antal mål Torino, Ö1,5. Odds: 1.80. Insats: 80 kr.

Och så ett Europatipsförslag också. R-4-4-144 (12).

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.