Europatipset + Bränn en lax 2 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset + Bränn en lax 2

Känner ni hur det kittlar i näsan? Det osar starkare och starkare – vad fan är det egentligen som luktar!? …bara lugn, det är bara jag som bränner en lax!

1034 kronor kvar på kontot och nu ska vi försöka höja den summan med ytterligare några kronor. Fattar du fortfarande inte vad jag pratar om så är det bara att läsa här.

lax5Nottingham – West Ham (kl 13.00)
West Ham har det jobbigt just nu. En inspelad poäng på de fyra senaste matcherna och man har läckt ordentligt bakåt – 11 insläppta på fyra matcher. Det lär bli rotation i FA-cupmötet borta mot Nottingham. Dels på grund av att lagkapten Kevin Nolan är avstängd igen, men också för att mittfältaren Mark Noble samt mittbackarna Collins och Tomkins är skadade. Carroll, Reid och Vaz Te är ju borta sedan tidigare. Det sägs att tränaren Sam Allardyce ska låta sju ungdomsspelare få chansen här. På onsdag möter man Manchester City i Ligacupsemi och lär vilja kunna ställa upp med ett mer ordinarie lag då.

Nottingham ligger femma i Championship och har sju raka matcher utan förlust. Lite oroväckande att man kryssar en hel del. Av de 14 tävlingsmatcher man spelat hemma den här säsongen har man bara förlorat två. Man saknar Vaughan och Abdoun inför den här matchen men måste ändå ses med riktigt bra chans till avancemang.

Matchvinnare: Nottingham. Odds. 2.03. Insats 100 kr. Kolla in fler odds här.

Och så Europatipset! R-3-3-24 (12) +  tre halvgarderingar. 192 kronor.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.