BB tippar PL, del 6 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

BB tippar PL, del 6

Nu börjar det verkligen dra ihop sig – vilka topplag levererar och vilka får en mellansäsong? Som vanligt blir det nog ett tuff kamp, liknande det vi såg förra säsongen, och det kan faktiskt sluta lite hursomhelst.

728x90_trade_SE

PLATS 5, LIVERPOOL
• Jag tror att försäljningen av Suarez kan kosta en hel del för Liverpool. Gerrard och Sturridges speciella bitglada lekkamrat bidrog med massor till den offensiva kreativiteten och frågan är hur man ska fylla hans skor. Än är ju inte transferfönstret stängt, men Lambert är ivarjefall inte någon som kan ersätta Suarez, även fast han har sina stunder. Visst, mittfältarna Sterling, Lallana (skadad just nu) och Coutinho kan skapa oreda i vilket försvar som helst, men frågan är om försvarsspelet väger upp för all offensiv (och om offensiven kan hålla klassen hela säsongen). Louvren är visserligen ett bra köp, men räcker det? Kanske. Hursomhelst så blir det kul att se Liverpool i år – full framåt som gäller och det gäller ju faktiskt bara att göra fler mål än moståndaren för att vinna matcher: 4-3 eller 1-0 spelar ju ingen egentlig roll. Tror du på Pool som ligasegrare? Spela här.

Värvat:

Rickie Lambert
Adam Lallana
Emre Can
Lazar Markovic
Dejan Lovren
Divock Origi
Javier Manquillo

Förlorat:

Luis Alberto
Michael Ngoo

Stephen Sama
Luis Suarez
Iago Aspas
Andre Wisdom
Divock Origi
Pepe Reina

23

PLATS 4, MANCHESTER UNITED
• Ett helt annat United i år? Ja det får vi verkligen hoppas då fjolåret var en katastrof. Jag tror att van Gaal får ordning på det mentala och kanske kan det bli ännu bättre än en fjärdeplats. Man är med största sannolikhet inte klara på transfermarknaden då det behövs förstärkning i backlinjen och mittfältet – jag räknar med megavärvning i klassen di Maria, Vidal eller liknande. VM-succén Blind i backlinjen? Litar inte helt på att Shaw bli någon succévärvning. Rooney eller RvP målkung? Kolla in oddsen här.

Värvat:

Ander Herrera
Luke Shaw
Vanja Milinkovic

Förlorat:

Federico Macheda
Jack Barmby
Rio Ferdinand
Ryan Giggs
Nemanja Vidic
Alexander Buttner
Patrice Evra


Vill du annonsera på Sparka & Spring? Sidan når ut till tusentals trogna läsare varje vecka och kanske är det just den målgrupp som ditt företag vill nå ut till? Mejla [email protected] för priser och mer info.


 B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.