BB tippar PL, del 7 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

BB tippar PL, del 7

Då var vi framme till sista delen innan härliga Premier League drar igång! Topp 3 går vi igenom idag. Svår som fan och ingenting känns egentligen självklart. Förresten, har du missat att ansluta dig till Sparka & Springs liga i Fantasy Premier League? Sista chansen att göra det nu – läs hur du gör här.

728x90_trade_SE

PLATS 3, ARSENAL
• Jag hoppar verkligen att det blir bättre än en tredjeplacering för Gunners och kanske kan det bli bättre om allt klaffar. Framförallt måste Sanchez kommer in bra i det hela, men man måste även få igång Cazorla som underpresterade förra säsongen. Detsamma gäller Wilshere på mitten. Lite oroligt i backlinjen då Sagna, Vermaelen, Jenkins förvunnit och Debuchy och Chambers anslutit. Inga dåliga spelare alls, men Vermaelens betydelse för laget utanför planen ska inte underskattas. Det gäller att Mertesacker (skavanker nu) och Koncielny håller sig hela.

Värvat:

Alexis Sanchez
Mathieu Debuchy
David Ospina
Calum Chambers

Förlorat:

Lukasz Fabianski
Bacary Sagna
Chuks Aneke
Nicklas Bendtner
Chu Young Park
Wellington Silva
Thomas Eisfeld
Carl Jenkinson
Thomas Vermaelen

11

PLATS 2, MANCHESTER CITY
• Kan ju lika gärna vinna hela skiten, men kanske blir fokuset på Champions League för starkt? Äh, troligtvis inte. Yaya Touré gjorde fantastiska 20 mål förra säsongen, men frågan är om han verkligen kan upprepa den bedriften. Dock kan Silva och Nasri leverera om Touré skulle dippa lite. Framåt har Jovetic varit het på försäsongen och kanske kan han få en mer lyckad andrasäsong för City utan skador som stör. Agüero dras ofta med skador, men skulle han missa några matcher så är jag överygad om att Jovetic, Negredo eller Dzeko kan agera fullgoda ersättare. City gjorde över 100 mål förra säsongen.

Värvat:

Bacary Sagna
Fernando
Willy Caballero
Frank Lampard
Bruno Zuculini
Eliaquim Mangala

Förlorat:

Costel Pantilimon
Joleon Lescott
Alex Nimely
Marcos Lopes
Gareth Barry
Jack Rodwell

23

PLATS 1, CHELSEA
• Om Chelsea spelar lika defensivt tråkigt som man gjorde stundtals förra säsongen så hoppas jag verkligen att man INTE vinner. Men jag hoppas också att Costa och Fabregas är de offensiva förstärkningar som krävs för att få igång målmaskineriet ordentligt. Otroligt bra lirare i truppen med bl a Hazard, Oscar och Matic. Terry och Cahill lär börja som mittbackar men vem ersätter vid eventuella skador eller avstängningar? Väldigt orutinerat bakom dessa rävar och det är väl egentligen bara 19-årige Zouma som visat att han håller som mittback under försäsongen? Jag kan ha fel, men visst borde man fylla David Luiz tomrum? Och apropå tomrum – hur blir det utan ikonen Frank Lampard i truppen? Blir intressant att följa de blåas fortsättning på transfermarknaden. Utan titel förra säsongen och lär vara revanschsuget.

Värvat:

Cesc Fabregas
Mario Pasalic
Diego Costa
Filipe Luis
Didier Drogba

Förlorat:

Tomas Kalas
Ashley Cole
Samuel Eto’o
Henrique Hilario
Sam Hutchinson
Frank Lampard
Demba Ba
Mario Pasalic
Lucas Piazon
Patrick van Aanholt
Romelu Lukaku
Ryan Bertrand
Oriol Romeu
Kenneth Omuero


Vill du annonsera på Sparka & Spring? Sidan når ut till tusentals trogna läsare varje vecka och kanske är det just den målgrupp som ditt företag vill nå ut till? Mejla [email protected] för priser och mer info.


 B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.