App app app, här kommer tipset! -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

App app app, här kommer tipset!

Idag kommer det både ett Europatipsförslag och en liten glädjande nyhet. Och nej, den glädjande nyheten är INTE att öSK lyckades greja en pinne HEMMA mot MEGAJUMBON Brage igår (FY FAN vilket uselt spel det var!). Nej den goda nyheten är att jag kommer att höras på en podd väldigt snart!

Som om ni vill höra min ljuva bräkiga närkestämma så tycker jag att ni ska ladda ner Bettingpoddens app till era Iphones och/eller lyssna på Itunes. Jag fattar ju INGENTING av sånt där tekniskt, men jag tror att det ska vara så det funkar. 🙂 Där kommer jag babbla lite stryktips och Europatips varje vecka med början på fredag. Just nu ligger det en presentation uppe. På Bettingpodden ska olika experter prata om NFL, NBA, MLB, NHL och så Premier League, där jag får äran att snacka lite. Blir kul!

* * *

Så det var det – nu till dagens Europatips där jag chansar lite idag för att komma åt jackpoten på 2,5 millar. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar 192 kronor.

Kupongen har ni här.

Några tankar:

Jag synar procenten i Häcken, PSG och Sevilla. Vinner samtliga så lär utdelningen bli obefintlig.

Räkna inte bort BP idag mot Elfsborg.

Man U utan RvP men man lär vara retat efter matchen mot City senast. Suarez tillbaka efter avstängning.

Många junisar i Gunners och WBA kan skrälla.

Topptipset har ni här.

TILL EUROPATIPSKUPONGEN

BERMUDABENNY

[email protected]

FöR FLER TIPS – GILLA SoS På FACEBOOK

BETTA SOM BENNY

Just nu kan man få 1000 spänn i insättningsbonus på NordicBet när man kör igång ett konto. Dessutom får man ett riskfritt spel för 500 kronor – ovanligt bra deal tycker jag! Kolla in dethär.

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.