Europatipset, vecka 37, 10 september 2013 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 37, 10 september 2013

Kan Sverige följa upp dundersegern i Dublin med kazaskåpsäker vinst i Kazakstan? Helt säkert är det verkligen inte. Något som är säkert är dock att Kazakstan-Sverige inleder dagens Europatipskupong. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar från min sida. 192 kronor.

Sjuka procent och kupongen hittar ni här.

Några tankar:

Procenten på svensk seger är nära 90% Det funkar inte för mig. Kazakstan ska besegras men man brukar stå upp bra hemma och det blir ingen promenadseger tror jag.

Drar en rövare och tar med tvåan på Albanien. Procenten har stigigt sig hög på ettan men Island känns långt ifrån stabilt hemma.

Runt 13% på Cypern känns lågt. Man har bl a slagit Island hemma under kvalet och då tycker inte jag att Slovenien borde vara en så omöjlig uppgift.

Mer sugen på Topptipset? Den kupongen har ni här.

BETTA SOM BERMUDABENNY

Just nu kan man få 1000 spänn i insättningsbonus på NordicBet när man kör igång ett konto. Dessutom får man ett riskfritt spel för 500 kronor – ovanligt bra deal tycker jag! Kolla in det här.

TILL EUROPATIPSKUPONGEN

BERMUDABENNY

[email protected]

FöR FLER TIPS – GILLA SoS På FACEBOOK

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.