Europatipset, vecka 24, 11 juni 2013 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 24, 11 juni 2013

Jahopp, då ska vi se om Sverige kan leva upp till favoritskapet och ta en komfortabel seger mot Färöarna. Det ryktas om att Wernbloom ska spela på topp (på riktigt alltså), så det är nog lugnt. 🙂 Men han får starta på bänken verkar det som. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kronor.

Sveriges startelva mot Färöarna: Pär Hansson, Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Per Nilsson, Pierre Bengtsson, Sebastian Larsson, Albin Ekdal, Kim Källström, Alexander Kacaniklic, Zlatan Ibrahimovic, Ola Toivonen.

Kupong och procentfördelning (många höga procenter) hittar ni här.

Några tankar:

Slänger med en gardering på Armenien. Ska mycket till såklart, men man brukar kunna hålla ner siffrorna och kanske kan man störa ett pressat Danmark.

Drar en rövare och spikar Finland. Man måste i stort sett vinna för att vara med i kampen och man har gjort det bra på bortaplan på senare tid. Kanske fortsätter det mot ett svagt Vitryssland.

Jag garderar järnet i Damallsvenskan. Procenten är helmysko i samtliga matcher så jag fläskar på med garderingarna. Kolla in procenten här.

KUPONGEN

BERMUDABENNY
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.