Europatipset, vecka 13, 31 mars 2013 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 13, 31 mars 2013

När påskölen är tömd på varenda milliliter, godisskålen är länsad även på de äckliga bitarna och när buken är mer spänd en någonsin, då är det bara en sak kvar för att påsken ska vara komplett – den allsvenska premiären. Tre svenska matcher på söndagens kupong som du hittar här.

R-0-7-16 (12) + 1 och 2 halv. 192 kr.

Några tankar:

Aston Villa ligger precis under nedflyttningsstrecket men har tagit två otroligt viktiga segrar precis innan landslagsuppehållet och kan mycket väl störa Liverpool som bara har en seger på de sju senaste bortamatcherna. Benteke gör mål igen för Villa? Det spelet ger typ 2.40 x pengarna på svenska spel. Dagens matcher på Lången hittar ni förresten här.

At Madrid, Helsingborg, Frankfurt och Lyon tycker jag har blivit alldeles för hårt streckade och tar med lite chansgarderingar. Glöm inte att det är jackpot på 2,5 mille idag så krydda ordentligt! 🙂

Lägger spikarna på Mallis, Häcken och storfavoriten Ajax. Blåvitt brukar ha problem i premiären och Häcken har dessutom ett riktigt bra lag. En hel del skador i Deportivo som inte trivs på bortaplan – får problem mot Mallorca.

Till Europatipskupongen

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.