Meh, skräll lagom! -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Meh, skräll lagom!

Jag bad ju om skrällar till gårdagens Europatips. Och gud hör tydligen bön ibland. Ordentligt också. För helvete vad det skrälldes!

Jag satte visserligen krysset mellan Tottenham-Stoke och Cardiff-Coventry. Men att Valencia skulle hemmatorska mot tabelljumbon Zaragoza, som dessutom spelade med en man mindre i 70 minuter och två man mindre sista minuterna, det trodde jag dock inte. Inte heller att QPR magiskt skulle vända 0-2 till 3-2 under sista kvarten hemma mot Pool. Och så var det ju Villareal-R Madrid som helt ballade ur med massor med varningar samt två Real-utvisningar och slutade till slut 1-1.

Galen omgång helt enkelt och ingen med 13 rätt – över 1000 spänn för 10 rätt säger mycket om kupongen. Jackpot att vänta alltså!

Nog snackat om detta och fokus på Stryktipset istället som ser riktigt svettigt ut den här veckan. Inte många stora favoriter och det blir klurigt att placera garderingarna rätt. (Klicka för att förstora).

BERMUDABENNY

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.