Chelseanej eller Chelseaja? -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Chelseanej eller Chelseaja?

Har ni börjat glutta på stryket än? Det verkar som om det blir tre riktigt stora favoriter på veckans kupong och frågan är om och isåfall vilken/vilka man ska gardera.

1. Manchester U – Newastle
Procent just nu: 70% 18% 12%
• United spelade Champions League i veckan och grejade bara 2-2 hemma mot Benfica. Orkar man ladda om här mot Newcastle som fick sin förlustfria svit spräckt mot Man C senast? Det känns som om procenten kommer att stiga en hel del på United, som inte övertygar just nu.

3. Chelsea – Wolverhampton
Procent just nu: 73% 14% 13%
• Motigt för Chelsea. Torsk mot Leverkusen i veckans CL-match och två raka hemmaförluster mot Arsenal och Liverpool. Vinst mot Wolves som har vissa frågetecken på lirare i defensiven? Det är troligt naturligtvis. Chelsea har bara en seger efter full tid på de sju senaste tävlingsmatcherna. Krissnack.

5. Sunderland – Wigan
Procent just nu: 65% 20% 15%
• Wigan tog sin första poäng på tio matcher i senaste matchen – 3-3 mot Blackburn, men den poängen måste mest gjort ont, då man tog en 3-2-ledning i 88:e minuten med en man mer…och släppte in kvitteringen i 98:e(!) minuten. Tungt i Wigan som ligger sist i serien. Sunderland har tre raka kryss hemma på Stadium of Light där man inte övrtygat den här säsongen (bara en seger), men man spelar allt bättre. En hel del skavanker i Sunderland medan Wigan har nästintill intakt trupp.

Hur tänker ni?

[polldaddy poll=5698473]

BERMUDABENNY
sparkaochspring@hotmail.se

SPARKA OCH SPRING PÅ FACEBOOK

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.