Europatipset, vecka 45, 11 november 2011 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 45, 11 november 2011

11/11 2011 idag. Blir det 11 rätt i 11:e övertidsminuten när en älva med tröjnummer 11 oväntat kommer in och sätter 11-11 i match nummer 11? Det får vi verkligen INTE hoppas! 🙂 Jag lirar R-3-3-24 (24) + tre halvgarderingar. 192 spänn. Lycka till! /BB

Några tankar:

Helgarderingar. Procenten på Montenegro resp Chile känns väldigt lågt och med tanke på lagens höga potential så helgarderingar jag ganska tidigt. Dessutom känns inte Tjeckien och Uruguay som de tryggaste ettorna. Jag helgarderar även Bosnien-Portugal. Bosnierna kommer få ett massivt stöd hemma och frågan är hur det går med det portugisiska nerverna.

Spik. Holland ställer sällan in skorna och jag tror att man grejar vinst mot Schweiz. Visst, procenten är skyhög, men Holland vinner mot de flesta. Ukraina är inget vidare hemmalag och Tyskland borde kunna ta hem en säker seger oavsett startelva. Ettan på Frankrike och tvåan på Skottland känns inte kassaskåpsäkra men troliga.

Halvgarderingar. Både Turkiet-Kroatien (kval) och Grekland-Ryssland luktar kryss. Grekland och Turkiet torskar dock sällan hemma. Kroatien nöjt med oavgjort? Belgien till 70%? Nja, tar med en skrälltvåan på Rumänien.

• Hur spelar DU? Tyck till här eller på facebook!

BERMUDABENNY
sparkaochspring@hotmail.se

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.