Europatipset, vecka 42, 19 oktober 2011 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 42, 19 oktober 2011

Nämen hej, är ni här? Så trevligt! Europatipsdags och här är mitt förslag: R-0-7-16 (12) + tre halv. 128 spänn. Lycka till! /BB

Några tankar:

Lyxkryssning de luxe. De tre första matcherna har stora favoriter – Svenska Spels expert kallar förresten Barcelona (97%) och Chelsea (95%) “lite överstreckade” vilket roar mig. Hursomhelst så garderar jag Milan, Chelsea och Tottenham. Är det för att jag tror att alla ska tappa poäng? Nej såklart inte, men det är för att jag hoppas att något av lagen kan strula till det.

Spikar. Porto är grymt hemma – ettan känns given. Barcelona tänker jag inte motivera och Malmö åker antagligen på storspö igen. Kom ihåg: allsvenskan är riktigt riktigt RIKTIGT usel om man jämför med övriga Europaligor (förutom ÖSK då som troligtvis är världens bästa lag) 😉 och det ska mycket till för att svenska lag ska störa ute i Europa.

• Match 9-13 spelas på torsdagen.

• Lite ont om tid för omfattande analyser, men har du några frågor eller andra tankar så kommentera nedan, skicka ett mejl eller skriv på Facebook så ska jag försöka svara!

BERMUDABENNY
sparkaochspring@hotmail.se

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.