Europatipset, vecka 39, 28 september 2011 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 39, 28 september 2011

Goddagens kära bloggläsare! Här kommer ett förslag till dagens Europatips – R-0-7-16 (12) + två matematiska helgarderingar. 144 spänn. Notera att match 10-13 spelas imorgon torsdag. Lycka till och fråga om ni undrar något! /BB

Några tankar:

• Jag chansar ordentligt idag. Många lag är väldigt överstreckade och jag tar snabbt med garderingar mot Milan, Shahktar, Barcelona och Leverkusen.

• Southampton åkte på en mina i helgen och kanske är det början på en liten svacka efter en lysande inledning? Inget lag går säkert borta mot Cardiff, som dock är lite skadedrabbat. Procenten lockar.

• Köpenhamn saknar lagkaptenen Mathias Jörgensen och jag tror att man får det svettigt borta mot Liege som är mycket bättre hemma än borta.

• Helgarderar Middlesbrough-Leicester och Marseille-Dortmund. Hög potential hos Leicester och runt 22% på tvåan lockar. Samtidigt så är Middlesbrough väldigt starkt hemma. Marseille har öppnat säsongen katastrofalt och kan få det svettigt mot Dortmund.

BERMUDABENNY
[email protected]

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.