Europatipset, vecka 35, 2 september 2011 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 35, 2 september 2011

Klicka på bilden för förklaring.

Jaha, då ger vi oss på EM-kvalmatcherna då. Ingen fest direkt, men det måste ju göras! 🙂 Ingen omfattande analys från min sida men dock några tankar inför fredagens drabbningar.

Spikar. Jag tror på Tyskland och Norge – jag kan inte riktigt se hur Österrike och Island ska kunna störa. Sverige är en liten chansning men visst har man bättre lag än Ungern och tydligen har man en vass anfallare i någon som heter Zlatan. Aldrig hört talas om honom iofs. 😉

Överstreckade. Portugal, Rumänien och Frankrike garderas pga procenten. Luxemburg är inte lika blåbäriga som tidigare och kan störa Rumänien som roterar i truppen. Varken Frankrike eller Portugal känns som pålitliga bortalag, framförallt inte mot så pass bra motstånd som man ställs mot nu. Jag var nära att till och med ta med ettan på Albanien.

Superskrällen. Vetefan, men kan man slå Serbien borta så har Estland kapacitet att pilla en balja eller två borta mot ett hemmasvagt Slovenien också.

R-0-7-16 (12) + tre matematiska halvgarderingar. 128 kronor.

BERMUDABENNY
sparkaochspring@hotmail.se

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.