Europatipset, vecka 29, 24 juli 2011 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 29, 24 juli 2011

Händelserna i Norge har påverkat oss alla, även Europatipset där de sex norska matcherna ställs in och kommer att lottas. Det är svårt att prata och skriva om det ofattbart hemska som skett i Oslo – ord räcker inte riktigt till för att beskriva den sorg, uppgivenhet och ilska som finns inom ivarjefall mig just nu. Därför tänker jag inte skriva mycket mer än så.

Det kan kännas fånigt att bry sig på fotboll och tips sådana här dagar, men för mig är det ett bra sätt att få lite andrum och möjlighet att tänka på någonting annat än allt det jobbiga för ett tag. Så, nog om detta, här kommer mitt Europatipsförslag. R-0-7-16 (12) + två matematiska helgarderingar. 144 kronor.

Förresten, har ni några frågor om lottning, spelsystem eller något annat är det bara att skicka iväg ett mejl till sparkaochspring@hotmail.se.

BERMUDABENNY
sparkaochspring@hotmail.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.