Europatipset, vecka 7, 16 februari 2011 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 7, 16 februari 2011

Hej alla tippers! Blir ingen match-för-match-analys mitt i veckan, men ni får några punkter som jag tänkt extra på när jag gjort mitt spelförslag: R-3-3-24 (12) med två matematiska alvgarderingar. 96 kronor.

Spiken. Eftersom FA-cupen spelas i helgen så har Liverpool spelledigt och kan satsa tungt i Europaspelet borta mot Sparta Prag. Ett starkt självförtroende kommer hjälpa Liverpool att ta en viktig seger på bortaplan. Villareal är helt ur slag och Napoli är sjukt bra på hemmaplan.
Chansningen. Young Boys hemma är inte en enkelt uppgift, man spelar en härligt offensiv fotboll och jag tror att man tar ett matchotränat Zenit – i de träningsmatcher som Zenit lirat så har man inte imponerat. Full fart framåt unga pojkar! Anderlecht är svåranalyserat men Ajax form är sådär och med tanke på att Suarez är såld och att Anderlecht inte släppt in mål på åtta (!) ligamatcher så är det stor fördel till Belgarna.
Fegisarna. Ok, tre helgarderingar. Rangers är inget bra lag nuförtiden och 14% på Lissabon är ett skämt. Alla tecken ska med – kan sluta 0-4 det här om Rangers håller samma usla nivå som i tidigare Europaspel. Arsenal – Barcelona får jag ingen känsla för alls. Sevilla är i usel form och det skulle inte förvåna mig om Porto åker hem som segrare.

Har ni några funderingar eller kommentarer om veckans spel? Kommentera nedan eller skicka ett mejl till [email protected] – jag svarar på alla frågor!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.