Champions League-kval + annat gött -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Champions League-kval + annat gött

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qoWXICi0joo&feature=related]

Hej igen,

I går satte jag underspel i isländska ligan, livebet på Villareal som hade lekstuga i sin träningsmatch och även en fin dubbel i MLS där Yankees och Chicago (-1,5) vann. Tyvärr ville inte bollarna trilla in ordentligt mellan Odense och Randers, men ändå en ok speldag.

I dag har jag lagt in en hel del intressanta spel.

Sparta Prag ställs mot Lech Poznan. Prag har enligt uppgift 26 raka ligamatcher hemma utan förlust. Polska Poznan tog sig med stor möda ifrån förra kvalomgången (straffar krävdes mot Inter Baku). 1.65 på Sparta är taget! Den bulgariska suveränen Litex Lovech ska inte ha några problem med att eliminera Zilina från Slovakien. Starkt hemmaspel och en rakt igenom bättre trupp bäddar för seger. Även här: 1.65. Totalt odds: 2.72 (Unibet).

• Testar en dubbel i den svenska divison 2-fotbollen som drar igång idag igen efter sommaruppehållet. Bortaseger för Hudiksvall mot IFK Sundsvall i divion 2 norra svealand ger hela 3.10 vilket jag tycker känns väldigt spelbart. Sundsvall ligger sist i tabellen medan Hudiksvall har hakat på i toppen. Jag kombinerar spelet på Hudik med att Akropolis bortabesegrar  Eskilstuna City i division 2 södra svealand (2.00). Totalt 6.20 x pengarna (Unibet). Låg insats här.

Lite småspel:

• Ska tydligen ha varit en riktig hörnfest i kvartsfinalerna i U19-EM. Jag litar på statistiken och lirar att det blir fler än fyra hörnor i första halvlek mellan Spanien och England till 1.90 (Bet365).

Arsenal träningsspelar borta mot österrikiska division 3-laget Neusiedl. En munsbit naturligtvis för Londonlaget som testar många hungriga megatalanger. Jag spelar att Arsenal ska leda båda i halvtid och efter full tid. 1.50 var oddset i natt (Bet365), men har sänkts idag.

Någon som tar rygg på något av spelen?

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.