Stryktipset, vecka 24 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 24

R-0-7-16 med två mattematiska tecken. 96 spänn.

1. Kamerun-Danmark  1 2
Måstematch för båda lagen och nu måste målen komma för något av dessa lag som båda nollades i sina repektive premiärmatcher. Danmark får antagligen tillbaka Bendtner.

2. Ghana-Australien 1
Riktigt tuff grupp nu när Serbien skrällslog Tyskland. Ghana måste vinna mot Australien för att haka på i kampen om åttondelsplatserna. Cahill avstängd hos Australien – ett enormt avbräck. Ghana är för tunga och kommer att vinna det här.

3. Degerfors-Väsby 1x
Alltså, 73% på Degerfors…det kan jag inte bara acceptera. Krysset måste med, så dåliga är inte Väsby.

4. Falkenberg-Norrköping x2
Tobias Nilsson avstängd i hemmalaget. Målsnålt är väl att gissa vilket brukar vara melodin när FFF spelar. Klurig match.

5. Ljungskile-Jönköping 1
Otäck match trots Ljungskiles bra form. Jönköping har potential och kan störa många lag i serien. Men jag lämnar ettan ensam.

6. Ängelholm-Trollhättan 1x
ÄFF är inte dåligt men har ruggigt svårt att göra mål. Trollhättan är lite på gång efter en trög inledning av säsongen men jag tror inte att man tar mer än en poäng.

7. Öster-Sundsvall 1 2
Öster har bara spelat en oavgjord match den här säsongen och jag tror inte att man gör det nu eller. Man har god form och gott självförtroende och kommer att bjuda upp mot Sundsvall. 27% på Öster känns bra.

8. Dalkurd-Valsta Syrianska 1×2 (M)
Grymt svårtippat. Kommer inte fram till något vettigt och då får det bli en helgardering.

9. Östersund-Gröndal 1x
Östersund är kraftigt på gång och slog Carlstad borta senast med hela 3-0. Hemmaspelet har inte fungerat alls men nu tror jag att man har stor chans att ta tre pinnar. Dock har man kryssat mot Gröndal de tre senaste säsongerna så krysset följer med.

10. Lund-Skövde 1 2 (M)
Lund har inte tappat poäng hemma än men då har man inte ställts mot speciellt bra motstånd heller. Svårare nu med Skövde på besök och jag slänger med en garderingstvåa.

11. Qviding-Sylvia 1
Båda lagen har två raka vinster. Sylvia obesegrat på bortaplan men har inte mött något vettigt lag. Nu kommer första förlusten!

12. Torslanda-Kristianstad x2
Torslanda är verkligen inte bra. Kristianstad är framförallt bra hemma men jag tror nog ändå att man tar minst en pinne nu.

13. Sverige-Tjeckien 1
Ska inte vara något snack!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.