Championship & Champions League -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Championship & Champions League

Hej! Härlig kväll framför oss med full omgång i Championship…och sen tror jag att den där lilla andra turneringen fortsätter också. Champions League, heter den så? 😉

Några förslag för kvällen:

Birmingham – Bristol C 1

Birmingham torskade senaste hemmamatchen mot jumbon Ipswich med 0-1. Men man skapade en hel del och väntas få tillbaka lirare till den här matchen som måste vinnas om man ska haka på i ligan. Man åkte på en rejäl hårtork av tränaren efter förra matchen och jag tror att fler spelare kommer att ta ansvar nu. Bristol C får klara sig utan bäste målgöraren Steven Davies som är skadad. Ettan kan spelas till uppåt 1.87 på Nordicbet. Oddset har stigit lite under dagen och jag avvaktar lite till. Rygga här.

PSG-Dinamo Zagreb (-1) 1
Paris är ett par klasser bättre än Zagreb och bör vinna ganska komfortabelt. Att PSG ska vinna med minst två mål ger 1.50 x pengarna på Nordicbet. Eventuellt kan man vänta och livebetta på matchen istället om man vill höja oddset något. Rygga här.

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.