Hämta ett riskfritt spel värt 1000 kr hos Betsson här!
Bolag
Betsson
Webbplats
Grundat
2002
Produkter
Odds, Casino, Poker
Licens
Malta
Svensk support
Ja, via e-post, live chat och telefon

Om Betsson

Sedan starten har Betsson varit ett av de spelbolag som tydligast utmanat spelmonopolet. Den tydligaste markeringen var när de öppnade en egen butik på Götgatan i Stockholm.

Insättningar hos Betsson

Hos Betsson kan du sätta in pengar med i stort sett alla vanliga metoder. Vissa insättningsalternativ är det helt gratis att sätta in med medan andra har en liten avgift. Nedan hittar ni kostnaderna för respektive insättningsmetod.
Trustly – Transaktionen sker omgående, ingen avgift.
Mastercard – Transaktionen sker omgående. 2,5% i avgift på det instatta beloppet tillkommer
Visa – Transaktionen sker omgående. 2,5% i avgift på det instatta beloppet tillkommer
Paysafecard – Transaktionen sker omgående. Ingen avgift
Skrill – Transaktionen sker omgående. Ingen avgift.
Neteller – Transaktionen sker omgående. Ingen avgift
Entropay – Transaktionen sker omgående, ingen avgift.

Ta ut pengar från Betsson

Uttag hos betsson är alltid snabba och smidiga. Behandlingstiden hos Betsson är i regel max 24 timmar. Därefter följer de traditionella tiderna. För banköverföringar kan det ta upp till 5 bankdagar att få ut sina pengar. Vissa banker har avtal med Betsson och då sker uttagen omedelbart efter att handläggningstiden är klar. För Neteller och Skrill kan det ta två till tre bankdagar.

Betsson kundtjänst

Betsson har en av marknadens bästa kundtjänster. Den är så bra att de lovar sina spelare en kundgaranti som lyder:
* Ingen Kö! Snabbast på att svara på marknaden.
* Vi garanterar att du som kund blir nöjd med vår kundservice.
* Hos oss kommer kunden först!
När vi på Tippat recenserar dessa spelsiter så testar vi bland annat att kontakta supporten flera gånger med olika frågor. Allt från väldigt enkla frågor till en del lite mer komplexa och hittils har Betsson alltid levererat. Vi har fått kontakt med personal på kundtjänsten omedelbart, de har alltid varit trevliga och tillmötesgående och viktigast av allt, de har svarat på alla våra frågor med stort tålamod och raka och direkta svar. Vi har uteslutande valt att använda deras Live Chat när vi haft frågor och den fungerar verkligen fenomenalt. Vill man inte kontakta dem via livechat så kan man skicka ett e-mail eller ringa. Den normala svarstiden för Live Chat är 30 sekunder. För e-mail 30-60 minuter och för telefon 0-2 minuter. Vill man ringa till Betssons kundtjänst är telefonnummret 08-50507831. De har också en Live Video Chat då man alltså får ett videosamtal med deras kundtjänst.

Betsson licens

Betsson har sin licens på Malta och kontrolleras av Maltas Gaming Authority. Det innebär att alla vinster från Betsson är helt skattefria för svenska spelare.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.