Wilda Western-topptips! -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Wilda Western-topptips!

Howdy folks, idag är det cowboy BB som skjuter skarpt på Topptipset! Alla favoriter garderas i stort sett och förhoppningsvis får vi se lite skrällar ikväll…annars är det jag som doppas i tjära och fjädrar. 😉

Topptipskupongen har ni här.

Några tankar:

• Marseille är inte asbra den här säsongen, men man har kommit igång lite på slutet i seriespelet jag tycker att procenten på Arsenal är en aningens saftigt. Och detsamma gäller på den andra superfavoriten Porto. Wienna är ju inte speciellt bra de heller, men Portos hemmaspel övertygar inte och vanligtvis krossar man inte motståndet.

• Barcelona utan Valdes, Messi och Alexis. Det tycker jag räcker för att motivera garderingarna på Ajax. Vill ni har mer, så får ni fråga. 😉

• Milan är ju kanske Europas största besvikelse den här säsongen och det är framförallt bortaspelet som låst sig. Hemma är Celtic sjukt bra och procenten på ettan lockar.

111

TOPPTIPSKUPONGEN

“I’m a poor lonesome cowboy, and a long way from home…”.

BERMUDABENNY

[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.