Uppgivet? Rio de JaNEJRÅ! -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Uppgivet? Rio de JaNEJRÅ!

“Rio de Janejrå!” säger den brasilianska startelvan. “Vi har INTE gett upp och ska rädda vår heder genom att mosa träskokramarna från Holland ikväll!”

Ja jag tror nog att Brasilien tar det ikväll. Lagkapten Silva är tillbaka i försvaret som var så skakigt mot Tyskland. Han betyder massor. Inte lika mycket kanske som Neymar, men bra jävla nära. En defensiv trygghet. Hollands tränare van Gaal har gått ut och ifrågasatt bronsmatchen existens överhuvudtaget vilket inte borde vara överdrivet inspirerande för spelarna.

Jag funderar på att lägga en peng på brassarna. Men man kanske ska vänta 30 minuter in i matchen…för då stod det 0-5 mot Tyskland i semin. 😉 2.12 x pengarna på brasiliansk seger. Fler odds har du här.

Förresten! Ett nytt avsnitt av Bettingpodden är ute där jag bl a pratar om flippar och floppar i VM samt vilka som tillslut står som slutsegrare. Det kan ni lyssna gratis på här.

B E R M U D A B E N N Y

728x90

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.