Topptipset, vecka 50, 9 december 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Topptipset, vecka 50, 9 december 2014

Tisdagstopptips var det dags för idag! Och 96 spänn kostar mitt förslag. Singelspel kan vara intressant också – på Unibet får man 1200 kr i bonus just nu, kolla in oddsen här.

1. Olympiakos – MFF 1
• MFF måste vinna för att ta sig till Europa League. Gör man det? Nja, tveksamt, grekerna är grymma hemma och har revansch att utkräva.

2. Juventus – At. Madrid 1(x)
• Känns inte helt tryggt, men visst borde hemmafördelen tala för Juventus som inte är helt superklart för slutspel än. Stinker kryss.

3. Liverpool – Basel 1(x)
• Pool måste vinna för att gå om Basel i tabellen och där med gå vidare till slutspel. Litar INTE på Liverpool den här säsongen och Basel är ett äckligt gäng.

4. Real Madrid – Ludogrets 1
• Real kan ställa 14-åriga junisar på planen och ändå ta det här. Nja, men nästan! 🙂 Lira på resultatet i matchen kan du göra här.

sosfotboll

5. Benfica-Leverkusen (x)2
• Benfica sägs mönstra ett reservbetonat gäng och Leverkusen kommer att gå för tre pinnar för att säkra gruppsegern. x2 räcker långt?

6. Monaco – Zenit 1(x)
• Viktig match – Zenit går förbi Monaco vid vinst. Men jag tror nog att Monaco håller undan. 27% på tvåan är inte så sexigt.

7. Dortmund – Anderlecht 1(x)
• En pinne räcker för att Dortmund ska säkra gruppsegern. Laget beter si jävligt märkligt den här säsongen så procenten på ettan är åt helvete för högt.

8. Galatasaray – Arsenal 1(x2)
• Var inne på 1x då Gunners skickar en reservbetonad trupp till Turkiet. Men samtidigt har Galatasaray inget att spela för så det får bli en helgardering till slut.

B E R M U D A B E N N Y
Följ Sparka och Spring på Facebook
Följ Sparka och Spring på Instagram

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.