Topptipset, vecka 41, 12 oktober 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Topptipset, vecka 41, 12 oktober 2014

Mitt kära Perugia leder visserligen Serie B vilket är glädjande, men speciellt glad är jag ju inte för att både Serie B och den spanska andradivisionen kladdar ner dagens Europatipskupong – så därför blir det Topptips! 64 spänn.

SE_Thailand_Sale_832x200

Några tankar:

• England tror nu som vanligt att man är bäst i världen för att man slog San Marino med 5-0 hemma i London. Det är man inte, långt därifrån. Visst kan man köra över Estland, men om balterna får en bra start så tror jag att man kan greja ett kryss med lite flyt.

• Österrike kör sällan över motståndet och mot Sverige var kreativiteten framåt ganska medioker. Montenegro är visserligen bättre hemma men har potential att gneta till sig en pinne.

• Hemmafördelen är statistiskt sett mest fördelaktig i Italien. Det tror jag på även idag. Pescara är helt under isen och läcker som ett såll. Crotone har inte vunnit hemma men också bara torskat en. Så omvandlas kryssen till segrar.

• Kan bli en hel del singelspel för mig idag. Målskyttar i Sverige-matchen kanske? Kolla in oddsen här.

Skärmavbild 2014-10-12 kl. 12.38.37

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.