Topptipset, vecka 16, 14 april 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Topptipset, vecka 16, 14 april 2015

Känner ni peppen på Millwall-Wigan? Sheffield W-Brentford? Nehe, men Madridderby kanske faller mer i smaken? Herrejävvlar vilken fotbollstisdag – helt underbart! Här kommer ett topptipsförslag från mig – men singelspel känns ju också givet en kväll som denna!

Några tankar:

• Sex raka Madridderbyn utan Real-seger. Det kan såklart ändras nu, men inget jag tänker ta för givet. Mandzukic ser ut att missa för hemmalaget. Jag har hört att den där Ronaldo i bortalaget ska vara ganska vass. 😉 2.50 i odds på att han gör mål idag – kolla in det här.

• Reading lär ha fullt fokus på FA-cupsemin i helgen då man tar sig an Arsenal. Spelare kan vilas och bra chans för serieledande Borunemouth att ta ytterligare ett kliv mot Premier League.

• Mina stora skrälldrag idag får bli krysset i Juventus-Monaco och helgarderingar i Ipswich-Cardiff. Juve ska vara favorit, men jag tycker att Monaco är underskattat av tipparna. Pogba lirar inte för hemmalaget. Cardiff är riktigt bra borta och har sju raka bortamatcher utan torsk. Procenten på Ipswich är galet hög.

• Man kan fortfarande få 100 spänn UTAN att sätta in några pengar. Bra deal en kväll som denna! Kolla in det här.

topptips

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]
Twitter: @bermudabenny

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.