Topptipset, 30 maj 2020, vecka 22 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Topptipset, 30 maj 2020, vecka 22

Nämen hej på er! Visst är det skönt att fotbollen är på väg tillbaka? Det tycker ivarjefall jag! 🙂 Tyskland och Danmark på denna topptipskupong och här kommer mitt spelförslag. 96 kr. Lycka till! /BB

1. Bayern München – Düsseldorf 1
• Serieledande Bayern hemma mot Düsseldorf som krigar för överlevnad i botten. Visst talar precis ALLT för hemmalaget. Allt annat än en självklar hemmaseger är en superskräll.

 

2. Hertha Berlin – Augsburg 1(x)
• Hertha har visat fin form efter uppehållet med två segrar och en oavgjord – på dessa matcher har man verkligen visat på fin offensiv och gjort hela nio mål. Hertha har aldrig förlorat hemma mot Augsburg och jag tror inte det är dags nu heller. Men ofta täta matcher lagen emellan och krysset följer med.

 

3. Schalke – Werder Bremen 1(x2)
• Fruktansvärd start på återstarten av Schalke som torskat tre av tre matcher. Visst ska man chans att bryta den trista trenden mot nästjumbon Bremen, men det känns långt ifrån självklart. Mittbacken Viljkovic avstängd för gästerna.

 

4. Wolfsburg – Frankfurt 1(x)
• Tuff inledning på omstarten för Frankfurt, men man har mött bra motstånd också. Man skapade MASSOR i 3-3-matchen mot Freiburg senast och man visade att man är på gång. Wolfsburg är vasst stundtals men agerar aningen ojämnt hemma. Dock fördel hemmalaget.

 

5. Mainz – Hoffenheim (x)2
• Mainz är inte direkt någon vinstmaskin i Bundesliga – bara tre segrar på de femton senaste matcherna. Man brukar ha problem mot lagen på övre halvan och borde få det svettigt även mot Hoffenheim. När dessa lag möts brukar det av tradition balla ur målmässigt. Målfest även denna gång?

 

6. Mönchengladbach – Union Berlin 1
• Gladbach är stabilt som vanligt och gör sällan bort sig. Oftast bara topplagen som kan störa och dit hör inte nykomlingen Union Berlin.

 

7. Paderborn – Dortmund (x)2
• Paderborn må ligga sist men man bjuder iallafall upp till dans och försöker vara offensivt – hemma har man faktiskt gjort mål i alla utom en match, men också släppt in mål i alla utom en. Viktige mittfältaren Gjasula drog på sig sitt FEMTONDE gula kort senast för Paderborn och är avstängd. Dortmund är Dortmund. Jävligt bra alltså. Skitsamma, tar med ett roligt skrälltecken ändå!

 

8. Esbjerg – Aalborg (x)2
• Nästjumbon Esbjerg har två segrar på de 14 senaste matcherna – mot jumbon Silkeborg…och tabelltvåan Köpenhamn! 🙂 Man står oftast upp bra hemma, men någon seger mot stabila Aalborg tror jag inte på. Max en pinne för hemmalaget.

Lämna in kupongen här!

 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.