Topptipset, 23 maj 2020, vecka 21 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Topptipset, 23 maj 2020, vecka 21

Stryktipset är fortsatt inställt, men det finns ju alltid annat – som Topptipset! Här kommer ett spelförslag som kostar 96 kr. Lycka till! /BB

1. Bayern München – Frankfurt 1 (2)
• Hemmamötet vann Frankfurt med sjuka 5-1! Men då spelade man nästan hela matchen med en man mer. Bra chans till revansch för hemmalaget. Procenten börjar dock balla ur och skrällgardering kan vara intressant.

 

2. Mönchengladbach – Leverkusen 1(x2)
• Högintressant möte mellan trean och femman. Ofta öppna spjäll när dessa lag spelare och jag räknar med en hel del mål. Båda gängen har riktigt hög kapacitet. Lagen har inte kryssat mot varandra på de tolv senaste mötena.

 

3. Wolfsburg – Dortmund 2
• Båda lagen vann i omstarten men visst är det gästerna som har högst kapacitet. Man brukar trivas riktigt bra mot Wolfsburg och har bra chans till ytterligare en seger – åtta Dortmund-segrar och en oavgjord på de nio senaste mötena.

 

4. Freiburg – Werder Bremen 1(x)
• Tungt för Bremen som ligger näst sist i Bundesliga. Freiburg slåss för en topp sex-placering och borde föra spelet här. Bara en seger på de sju senaste bortamatcherna för Bremen.

 

5. Paderborn – Hoffenheim (x)2
• Tabelljumbon Paderborn måste börja ta trepoängare nu om det inte ska bli degradering. Hoffenheim är dock numret för stort tror jag. Max en pinne för hemmalaget?

 

6. Schalke – Augsburg 1(x)
• Tungt för Schalke som nu har åtta raka ligamatcher utan seger. Jag litar inte på att man klarar av Augsburg som mycket väl kan kriga till sig en pinne.

 

7. Mainz – Leipzig 2
• Mainz brukar väga lätt mot topplagen och tabellfyran Leipzig borde bli för svår, framförallt när man inte får lira framför sin hemmapublik. Leipzig har bara en torsk på de 17 senaste ligamatcherna.

 

8. Köln – Düsseldorf 1(x)
• Gästerna saknar viktige mittbacken Ayhan som är avstängd. Köln brukar vara starkt hemma – bara en förlust på de åtta senaste hemmamatcherna (mot Bayern München förstås). Mot Düsselforf har inte Köln hemmatorskat mot sedan 1989.

 

Lämna in kupongen här.

 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.