Tips på spelbolag under landslagsuppehållet! -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Tips på spelbolag under landslagsuppehållet!

Nu när det ändå är tråkigt landslagsuppehåll så kan det ju vara kul att rekommendera några spelbolag istället. Alltså där jag själv har konton och trivs med det. 🙂 Jag förutom att själva spelen går åt h-vete ibland förstås!

NordicBet har varit med länge, och jag har varit med där för evigt känns det som. När man slog igenom så fokuserade man mycket på att man hade spel långt ner i det svenska seriesystemet, och det har man fortfarande. Det kan verkligen vara skönt att ha sådana matcher att kika på när det till exempel är landslagsuppehåll…om man nu inte går igång på Nations League förstås. Finns alltid sådana freaks! 😉

Men förutom spel på matcher långt ner i det svenska seriesystemet så har man förstås möjlighet att tippa på vanliga matcher också. Och ibland så sticker oddset ut på NordicBet gentemot giganterna. Inte alltid förstås, men ibland känns det lite mer generöst.

 

NordicBets välkomsterbjudande

 

I stort sett alla spelsidor har ju välkomsterbjudanden för nya kunder. Jag tänkte jag kunde gå igenom det varje gång jag skriver om ett spelbolag.

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund. Enda kruxet vad jag förstår är att man inte får ta ut pengarna direkt, utan måste omsätta hundringen en gång på ett bet med oddset 1.50 eller högre. Borde ju inte vara så jävla svårt! 🙂

 

Är du pepp på att testa NordicBet så kan du göra det här.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.