Stryktipset, vecka 41, 10 oktober 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 41, 10 oktober 2020

Stryktipset är här! Ingen jättesexig den här veckan, men ändå – stryket är alltid stryket. 🙂 Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Spanien – Schweiz 1
• Det ska mycket till för att gästerna ska kunna rå på spanjorerna här. Visst kan mirakel ske och schweizarna sprattlar till ibland, men det ska mycket till för att jag ska gardera.

 

2. Ukraina – Tyskland (x)2 M
• Bara kryss mot Turkiet i genrepet för Tyskland och nu har man tre raka oavgjorda matcher. Ukraina viftar man inte bort hur lätt som helst och jag tar gärna med ett lyxkryss.

 

3. Färöarna – Lettland 1(x)
• Att åka till Färöarna och lira boll är inte enkelt. Det brukar bli jämna matcher när lagen möts men letterna har aldrig vunnit och jag tror man för nöja sig med max oavgjort.

 

4. Lichtenstein – Gibraltar 1
• Hemmalaget har faktiskt två raka segrar inför det här mötet och visst kan det stärka spelarna inför mötet med Gibraltar. Gästerna briljerar sällan, framförallt inte på bortaplan och jag testar singelettan.

 

5. Andorra – Malta 1(x)
• Inget supersexigt möte det här heller. Hemmafördelen kan fälla avgörandet – Malta har bara vunnit en match på bortaplan de senaste åtta åren (Ukraina 2017).

 

6. Brage – Degerfors (1) 2
• Degerfors stormar mot allsvenskan och kan mycket väl ta ytterligare en trepoängare. Men Brage har ”bara” sju poäng upp till kvalplatsen och tänker inte lägga sig platt. Det blir dock svårt mot seriens bästa bortalag. Tar med en rolig gardering.

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Dalkurd – Ljungskile 1(x2)
• Totalmörker i LSK som ligger sist i tabellen. Men det är långt ifrån kört! Nu väntar en riktig sexpoängsmatch mot Dalkurd som ligger på kvalplats, endast fyra poäng före. Avstängningar stör i hemmalaget och jag helgarderar.

 

8. GAIS – Halmstad (1x)2
• Fin form hos GAIS som har vunnit fem av de sex senaste. Tuff uppgift nu när tabelltvåan kommer på besök, men jag tror ändå att det finns hopp för Makrillarna.

 

9. Kroatien – Sverige 1
• Kroaterna är urstarka hemma och jag tror inte att Sverige kommer att vinna det här. Visst kan man hoppas på ett kryss, men just tycker jag att det känns ok med singelettan. Eventuellt följer ett kryss med tillslut.

 

10. Frankrike – Portugal 1(x2)
• Högintressant och svårbedömt toppmöte. Frankrike ska vara favorit, men Portugal har en riktigt hög högstanivå och kan förstås slå alla lag. Utgångarna, men helst alla tecken.

 

11. England – Belgien 1(x2)
• Höjdarmatch som är lika svårbedömd som matchen innan. Båda gängen roterade i veckan och helt andra startelvor att vänta nu.

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för bra bonusar.

 

12. Norge – Rumänien 1(x)
• Det blir inget EM-slutspel för något av de här lagen, det stod klart efter veckans playoff-matcher. Frågan är om man pallar att ladda om? Ettan streckas lite väl hårt. Ta med tvåan också om du har råd.

 

13. Island – Danmark 2
• Island är vidare till playoff-final till EM mot Ungern nästa vecka. Full fokus lär ligga på den superviktiga matchen och bra chans för Danmark att åka hem med alla tre poängen. Helt klart värde i singeltvåan just nu.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.