Stryktipset, vecka 3, 23 januari 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 3, 23 januari 2016

Miljoner i jackpot även den här veckan! 9,5 miljoner skulle ju inte vara helt fel just nu känner jag spontant. Jag skulle bränna hälften på en resa till solen och resten på solskyddsfaktor (är ju trots allt semialbino). 🙂 R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Crystal P – Tottenham 2
• Jobbig period för Palace som inte gjort mål sedan mitten av december. Tre raka torsk och noll mål framåt. Skadebekymmer och ett tufft spelschema kan förklara det hela. Bolasie saknas ordentligt! Spurs är i högsta grad med i kampen om CL-platserna den här säsongen och det skulle förvåna mig om man inte fick med sig poäng här. Lämnar tvåan ensam just nu. Gör Kane mål? Spela på det här.

2. Leicester – Stoke 1(x2)
• Två lag som imponerar. Leicester har visserligen inte övertygad under 2016 – framförallt inte Mahrez/Vardy som båda står utan mål det här året. De måste komma igång om man ska kunna hålla sig kvar i toppen. Stoke har ett riktigt bra lag när allt stämmer och det är framförallt hemma på Britannia stadium som man imponerar mest. Jag gillar inte procenten på ettan här. U2,5 mål? Kolla in oddsen här.

3. Manchester U – Southampton 1(x)
• Både United och Southampton har hittat formen igen efter en längre tids svacka. Hemma på Old Trafford så är United svårslaget men Southampton verkar vara lite av ett Bogey team för van Gaals mannar som bara tagit en poäng på de två senaste hemmamatcherna mot just Southampton. Stark etta, men jag tycker att krysset ska med på större kuponger. Målsnålt och jävligt?

Erbjudande till Sparka och Springs läsare: 10 euro gratis att spela för när du skaffar konto på 24hbet – kolla in det här.

4. Sunderland – Bournemouth 1(x2)
• Otroligt viktigt match för Sunderland som kan närma sig säker mark vid seger här. Hemmapubliken förväntar sig såklart tre poäng mot nykomlingen Bournemouth. Men det blir inte lätt – gästerna imponerar på mig och jag vill inte räkna bort dem här. Jag tror det får bli en helgardering ändå, Sunderland är inte att lita på.

5. Watford – Newcastle 1
• Smekmånaden är över för Watford som nu har fyra raka torsk i ligan. Två uddamålsförluster hemma mot Spurs och City är inte att säga mycket om, men det är de två efterföljande bortatorskarna mot WBA och Swansea som oroar mer – Watford var INTE bra då. Hittar man tillbaka till den vanligtvis fina hemmaformen nu? Det är mycket möjligt. Man hemmaslog just Magpies i FA-cupen i januari och kan såklart göra det igen. Spela på resultat här.

6. WBA – Aston Villa 1(x)
• Villa är fortsatt sist tabellem. Skitsist kan man nog säga eftersom man har sex poäng upp till nästjumbon och tio poäng upp till säker mark. Birmingham-derby nu och inte blir det lätt att rå på ett vanligtvis hemmastarkt WBA.

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

7. Birmingham – Ipswich 1(x2)
• Tabellåttan mot tabellsjuan i en viktig match i kampen om en kvalplats. Birmingham tog en mycket imponerande seger senast när man bortaslog självaste Derby med 3-0. Ipswich är riktigt stabilt och har bara två torsk på de 15 senaste ligamatcherna, dessutom gör man det riktigt bra på bortaplan just nu. Svårbedömt. Helst alla tecken!

8. Brighton – Huddersfield 1(x) M
• Efter en lång svacka tog Brighton en efterlängtad seger senast. Följer man upp med ytterligare en? Njo kanske, men samtidigt har de fem senaste mötena med Huddersfield slutat oavgjort så det är svårt att ignorera garderingarna. Med tanke på hur instabilt Brighton är just nu så tycker jag inte om procenten på ettan.

9. Cardiff – Rotherham 1
• Rotherham är bra hemma just nu, men på resande fot ser det sämre ut. Ungefär på samma sätt fungerar Cardiff – hemma i Wales är man svårslaget och på en svår kupong så lämnas ettan ensam.

10. Charlton – Blackburn (x)2
• Två formsvaga lag men där Blackburn värvat tungt i Graham från Sunderland och Ward från Bournemouth. De kan eventuellt starta direkt. Charlton är både under isen och under strecket – hemmafördelen kanske räcker till en pinne, men inte mer väl?

11. Leeds – Bristol C 1(x2)
• Bristol bytte tränare inför matchen mot Boro senast och vann direkt – stärkta av den segern så går nog inte Slamp-Leeds säkert här, trots hemmaplan. Finns skrällmöjligheter!

12. Middlesbrough – Nottingham 1
• Revanschlusta att vänta hos hemmalaget efter den snöpliga förlusten mot Bristol senast. Nottingham lär få en svettig afton mot PL-suktande Boro. Forest är visserligen svårslaget för tillfället, men nu borde motståndet vara lite väl svårt. Kryssgardering för den som vill strössla lite.

13. Reading – Sheffield W 1(x)
• Lär bli en jämn historia det här. Men visst måste hemmafördelen väga tungt då båda lagen är utpräglat hemmastarka/bortasvaga. Varningens finger för Gary Hooper som Sheffield köpt loss från Norwich.

Erbjudande till Sparka och Springs läsare: 10 euro gratis att spela för när du skaffar konto på 24hbet – kolla in det här.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.