Stryktipset, vecka 9, 5 mars 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 9, 5 mars 2016

Underbar tipparhelg med många fina matcher att sätta tänderna i! Även extra många miljoner att spela om på stryktipset. 🙂 Här kommer mitt spelförslag. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Chelsea – Stoke 1(x) M
• Hiddink är obesegrad som Chelsea-tränare i Premier League – 11 raka utan torsk och man är på övre halvan tabellen för första gången på ett halvår. Chelsea har retur mot PSG i veckan så visst kan man vara lite ofokuserat här. Jag ger Stoke poängchans trots vissa defensiva skadebekymmer. Matchodds.

 

2. Everton – West Ham x(2)
• Procenten på Everton börjar bli lite väl hög då jag tror att Västra Skinkan har bra chans att störa – vilket man brukar göra mot bra motstånd. Om man nu kan kalla Everton för bra, man ligger ju trots allt på en 11:e plats. 😉 Jag drar en rövare! Matchodds.

 

Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

 

3. Manchester C – Aston Villa 1
• Ok City är inte magiskt bra just nu, men man borde ändå kunna köra över ett just nu vråluselt Villa som ser ut att spela i Championship nästa säsong. Procenten på ettan är inte sexig direkt, men jag får inga som helst skrällvibbar. Matchodds.

 

4. Newcastle – Bournemouth 1(x)
• Herrejävlar vilket getingbo det är kring nedflyttningsstrecket. Newcastle är ett av dessa lag och är i desperat behov av trepoängare. Men man möter ett kapabelt gäng och även fast Magpies ska vara liten favorit så har ett bortastarkt Bournemouth klar poängchans. Matchodds.

 

5. Southampton – Sunderland 1(x2)
• Nja, här känner jag mig osäker. Två raka torsk för Southampton nu och snart 70% på ettan får mig att reagera. Sunderland har allt att spela för och kommer inte att vika ned sig. Helgardering får det bli. Matchodds.

 

6. Swansea – Norwich 1
• Imponerande seger av Swansea senast när man bortaslog Arsenal. Betyder det självklar seger mot bottengänget Norwich? Hm. Jag lämnar ettan ensam just nu. Mest för att Norwich är uselt borta, men samtidigt beter sig inte Swansea helt normalt hemma i Wales den här säsongen, så har man råd kan en gardering vara på sin plats. Matchodds.

 

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

 

7. Brentford – Charlton 1
• Hemmalaget måste ses som favorit när bottengänget Charlton kommer på besök. Brentford har inte vunnit jättemånga hemmamatcher på slutet, men man har också ställts mot bra motstånd. Lättare emot nu. Men man vet aldrig och klyschan “motivation slår klass” kan ju vara på sin plats ibland… Matchodds.

 

8. Derby – Huddersfield 1(x) M
• Detta Derby är ingen favorit att förlita sig på direkt. Inte för mig ivarjefall och magen skriker direkt “GARDERA!” när jag ser procent och motstånd. Huddersfield är ett lurigt gäng och bortpoäng skulle inte förvåna mig. Räcker 1x? Matchodds.

 

9. Ipswich – Nottingham 1
• Tungt för Forest efter tredje raka förlusten senast. Man ligger hopplöst mitt i tabellen och Ipswich, som inte har långt upp till en kvalplats, borde verkligen vara mer motiverat. Eventuellt några på väg tillbaka i hemmalaget efter skador. Matchodds.

 

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

 

10. Leeds – Bolton 1(x) M
• Gah, jobbigt möte för tipparen mellan Slamp-Leeds och Bök-Bolton. Visst ska Leeds vara favorit, men inte så här förbannat stor! Bolton kan störa och jag tycker en kryssgardering är motiverad. Matchodds.

 

11. MK Dons – QPR (1x)2
• Ovisst! Dons slåss för överlevnad med allt vad det innebär medan QPR ligger ganska hopplöst i mitten av tabellen. Får ingen bra känsla här och väljer att helgardera. 1-0 eller 0-1? 🙂 Matchodds.

 

12. Preston – Brighton (1x)2
• Brighton har hittat formen igen med 8-0 på de två senaste matcherna. Preston ska dock inte underskattas, framförallt inte hemma där man bara förlorat en av det åtta senaste matcherna. Kryssvarning. Matchodds.

 

13. Reading – Fulham 1(x)
• Åtta raka hemmamatcher utan torsk för Reading. Mycket möjligt att sviten förlängs mot Fula Skinkan som är ett av seriens sämre bortagäng (bara tre vinster på resande fot). Ettan kluddas ned snabbt, men kanske kan en kryssgardering vara på sin plats? Matchodds.

 

Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.