Stryktipset, vecka 9, 4 mars 2017 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 9, 4 mars 2017

Helgen är äntligen här och ännu en gång får vi ta tag i stryktipskupongen! Och ännu en gång är det jackpot – underbart! Jag testar R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr.

Har du några frågor om systemspel eller något annat är det bara att mejla eller kontakta mig via Facebook.

1. Liverpool – Arsenal 1(x)
• Båda gängen har chans på andraplatsen men det är långtifrån något stabilt spel för varken Pool eller Arsenal. Både Klopp och Wenger sitter risigt till och frågan är om någon av dem sitter kvar nästa säsong? Spela på matchen här.

 

2. Leicester – Hull 1(x)
• Imponerande vinst av Leicester mot Pool senast, men helt annat spel att vänta nu mot ett mer defensivt lagt Hull som dessutom slåss för sin överlevnad. Procenten kommer att spåra ur på Leicester och ett kryss tycker jag kan få följa med.

 

3. Stoke – Middlesbrough 1
• Boro har vunnit EN bortamatch i ligan och det var i bortapremiären mot Sunderland. Stoke är vanligtvis hemmastarkt och brukar trivas mot sämre lag. Jag lämnar ettan ensam just nu men kanske kan vara värt ett lyxkryss om man har råd. Flaxar Harkranks-Crouch in en balja? Spela på det och annat här.

 

Betsson erbjuder ofta bra spel! Kolla in det här.

 

4. Swansea – Burnley 1(x2)
• Men Boro är långtifrån sämst på bortaplan – den trista listan toppar Burnley som dragit in två poäng på resande fot under hela säsongen. Jag vidhåller fortfarande att man mestadels mött väldigt bra lag på bortaplan och att schemat ser lite lättare ut nu. Oavgjort mot Hull senast exempelvis och ett instabilt Swansea behöver inte heller vara en omöjlighet.

 

5. Watford – Southampton (x)2
• Bara två torsk på de elva senaste hemmamatcherna i ligan för Watford. Jobbig förlust för Southampton i Ligacupfinalen – kan man ladda om här? I grunden är man ett starkare lag och Watford har lite fler avgörande skador. Luktar kryss.

 

6. WBA – Crystal Palace 1(x)
• Palace gnetade sig till en livsviktig 1-0-seger mot Boro senast, men spelet imponerar inte speciellt. Dock är procenten på WBA inte speciellt lockande och minst ett kryss följer med på min kupong. Värt en helgardering, eller var hittar du skrällarna? Leta skrällodds här.

 

 

7. Blackburn – Wigan 1
• Då var vi nere Championship och möts direkt av ett riktigt ångestmöte. Både Rovers och Wigan ligger under strecket – varje poäng kan vara avgörande nu och inget av lagen kommer att ge upp lätt här. Dock känns Blackburn strået vassare just nu och hemma brukar man trivas ganska bra mot bottenkonkurrenter. Testar ettan.

 

8. Bristol C – Burton 1(x2)
• Ångestmöte nr 2! Två lag som ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket. Jag vet inte om jag litar lika mycket på Bristol som tipparna verkar göra. Nära 60% på ettan är väldigt hög och Burton har ändå visat gryende form på sistone. Viktige anfallaren Abraham fortsatt borta för hemmalaget.

 

9. Derby – Barnsley 1(x2)
• Sista chansen för de här lagen att hänga med i striden om en kvalplats? Barnsley har åtta poäng och Derby tio. Derby vann inte en ligamatch under hela februari, men brukar vara svårslaget hemma. Barnsley spelar öppen och trevlig fotboll – det kan bli en målrik historia.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

10. Fulham – Preston 1(x) M
• Fyra av de fem kommande matcherna för Fula Skinkan är hemma på Craven Cottage och kanske kan det göra att man kämpar sig upp till en kvalplats (fem poäng upp med en match mindre spelad). Även Preston har möjlighet att nå en toppsexplacering och har spelat bra på sistone – framförallt är det hemmaspelet som imponerar men jag tänker ändå inte räkna bort laget här.

 

11. Huddersfield – Newcastle (1x)2
• Toppmöte när tabelltrean Huddersfield tar emot ledande Newcastle som vann viktiga seriefinalen borta mot Brighton i veckan. Stortorsk för Huddersfield i FA-cupen borta mot Man C, men ligan har alltid varit huvudfokus och man har bra chans att störa. Helst alla tecken. Kvällsmatch.

 

12. Nottingham – Brighton 2
• Forest imponerar inte och är farligt nära nedflyttningsstrecket. Man får riktigt tufft att stå emot ett högmotiverat och revanschsuget Brighton som föll snöpligt mot Newcastle. Tvåan känns stark.

 

13. Sheffield W – Norwich 1
• Ännu en viktig match på kupongen. Sheffield ligger på sjätte och sista kvalplats – två raka förluster nu och frågan är hur det är med nerverna? Norwich är ett av lagen som jagar där bakom och som definitivt har kvaliteter att störa, även fast man vanligtvis trivs bäst hemma. Gardera om du har råd.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.