Stryktipset, vecka 9, 1 mars 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 9, 1 mars 2014

Då kör vi igen – korta men vassa tips dagen till ära! Riktigt tuff kupong och jag kör R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kronor. Lycka till! /BB

Expekt erbjuder ett riskfritt spel för 1000 kronor just nu. Alltså pengarna tillbaka om det skiter sig. Den dealen har du här. Singelspelsförslag på Bränn en Lax kommer eventuellt på Facebook senare – missa inte det! Följ Sparka & Spring på Facbook här.

1. Everton – West Ham 1
• Boost framåt för båda lagen – Lukaku hel för Everton, Carroll tillbaka efter avstängning hos gästerna. Bra form hos West Ham som kan ställa till det för hemmalaget. Är jag på bra humör vid 15.55 så kan garderingen följa med. 😉

2. Fulham – Chelsea (x)2 M
• Botten mot toppen när jumbon tar emot serieledaren som har en CL-match i Turkiet i benen. Ett just nu skadebefriat Fula Skinkan kommer att kriga ihjäl sig under resten av säsongen och över 70% på Chelsea är högt.

3. Hull – Newcastle 1
• Ettan känns helt ok just nu. Ett hela annat offensivt Hull sedan Long och Jelavic anslöt till klubben. Newcastle gör det bäst hemma och kommer få det svettigare än den här killen. 🙂 Ben Arfa och Santon borta för gästerna.

4. Stoke – Arsenal (x)2 M
• Huth kan vara tillbaka för Stoke och Özil i Gunners som jagar ligatiteln. Stoke hemma är inget man bara avfärdar och en gardering är på sin plats. Krysset räcker?

5. Bolton – Blackburn 1(x2)
• Bolton förösker överleva medan Rovers försöker nå kvalplats. Mittfältaren Cairney saknas troligtvis hos gästerna som kan få med sig alla tre poäng om allt stämmer. Magen mår inte bra om inte alla garderingar är på plats!

6. Bournemouth – Doncaster 1(x2)
• Inte så sexig match direkt mellan två formsvaga lag. Även fast Doncaster är ett av seriens sämre bortalag så är 65% på ettan alldeles för högt. Bournemoth är inte Real Madrid direkt och ligger bara tre placeringar bättre i tabellen. Minst kryssgardering.

7. Burnley – Derby 1(x)
• Toppmatch! Andraplacerade Burnley kan ställa upp med en oförändrad elva mot tredjeplacerade Derby som vid vinst går om Burnley i tabellen. Men Burnley är fortfarande obesegrat hemma och Derby övertygar inte helt på resande fot. Kryssvarning. 1-1?

8. Ipswich – Birmingham 1(x)
• Hur ska det INTE bli kryss i den här matchen? Ipswich verkar ju vara inställt på oavgjort resultat även fast man möter Bayern München eller Enskede BK. Birmingham är ett märkligt gäng som nog gärna ser att den här säsongen avslutas så snabbt som möjligt. Bättre borta än hemma.

9. Millwall – Brighton (x)2
• Klurig match även fast lagen befinner sig i olika delar av tabellen. Målsnålt räknar jag med även Ulloa är i målslag för gästerna. x2 räcker långt tror jag. Fem av de sju senaste matcherna lagen emellan har slutat oavgjort.

10. Nottingham – Wigan 1(x2)
• Skadebekymmer för Nottingham som nu även har mittfältaren Andy Reid borta troligtvis. Även formstarka Wigan har några lirare på skadelistan men kan absolut störa idag. Jag ser gärna att procenten sjunker lite till på tvåan. 🙂

11. Reading – Yeovil 1(x) M
• Men va fan. Över ÅTTIO PROCENT på ettan? På riktigt? Det här är inte Barcelona-Trollhättan på Camp Nou. Nu snackar vi ett vilt kämpande Yeovil som har tre raka utan torsk. 65% på ettan hade varit ok kanske, men nu är det en no brainer. Krysset följer med.

12. Sheffield W – Middlesbrough 1
• Boro har lyckats med bedriften att inte göra mål på SEX raka matcher. Lite roligt att man även hållit nollan i fyra av dessa. Borta har man som vanligt stora problem och på en ruggigt tuff kupong så får man ingen gardering idag. Given som vaktat målet för Boro och gjort det minst sagt bra har nu återvänt till Villa – inte samma trygghet defensivt?

13. Watford – Blackpool 1
• 16 raka matcher för Blackpool utan vinst och stor risk att den sviten förlängs mot Watford som fortfarande har liten chans på kvalplats – men då måste man vinna sådana här matcher. Fyra raka hemmasegrar för Watford. Jag tror att det blir en femte.

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.