Stryktipset, vecka 8, 27 februari 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 8, 27 februari 2016

Äntligen så är Premier League tillbaka på Stryktipskupongen igen! Och inte nog med det, det är även en jävla massa jackpot den här veckan! Och kanske kan det bli fin utdelning, för raden är inte den lättaste. Jag testar R-0-7-16 (12) + 2 hel och 1 halv. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Leicester – Norwich 1
• Två lag som onekligen slåss i olika delar av tabellen. Tabellettan (!) Leicester mot Norwich som ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket. På hemmaplan så kanske Norwich skulle kunnat störa, men nu blir det svårt att stå emot Vardy och gänget. Matchodds.

 

2. Southampton – Chelsea (1x)2 M
• Två lag som hittat formen igen. Helt galet i Southampton där målisen Forster har hållit nollan i sex raka matchen sedan hans återkomst efter skada. Tufft matchande för Chelsea nu som både har FA-cup och CL att fokusera på jämte ligan. Terry kan vara tillbaka efter skada vilket betyder mycket. Helst alla tecken. Håller Southampton nollan IGEN? Kolla in oddsen här.

 

3. Stoke – Aston Villa 1(x) M
• Det lär finnas stor revanschlusta hos Villa-spelarna efter 0-6-förlusten hemma mot Pool senast. Kan det räcka som tändvätska mot Stoke? Nja tveksamt. Villa är förankrat i botten och det ska till något mirakulöst för att man inte ska spela i Championship nästa säsong. Procenten börjar balla ur på ettan och jag tror att det kan bli ganska jämnt ändå. Ett kul skrällkryss! Intressanta odds här.

 

4. Watford – Bournemouth 1(x)
• Livet leker i Watford som ligger nia i serien och har närmre till en Europaplats än ned till till kvalstrecket. Dessutom är man kvar i FA-cupen där man ställs mot antingen Arsenal eller Hull i kvartsfinal. Frågan är om man inte är en liten väl stor favorit här dock. Bournemouth slåss för sin existens i PL och man riktigt bra på bortaplan på senare tid – bara EN förlust på de nio senaste bortamatcherna i liga- och cupspel. Någon slags gardering tycker jag ska med! Matchodds.

 

5. Blackburn – MK Dons 1(x)
• Viktiga poäng på spel mellan två lag som försöker undvika bli inblandat i bottenstriden. Visst ska hemmafördelen väga tungt men jag tycker ändå att MK Dons ska ses med viss poängchans. 1x räcker långt? Matchodds.

 

6. Bolton – Burnley (x)2
• Jag gillar verkligen Boltons krigarhjärtan och jag hoppas verkligen att det klassiska laget klarar sig kvar i serien. Det ser hursomhelst väldigt mörkt ut. Kanske blir det ännu mörkare när ett formstarkt Burnley kommer på besök. Dock är tabelltvåan bra mycket bättre hemma än borta och ett oavgjort resultat skulle inte förvåna mig. Matchodds.

 

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

 

7. Cardiff – Preston 1(x)
• Viktig match i toppen av tabellen när åttan och nian ställs mot varandra. Det är inte långt upp till en kvalplats så hoppet lever för båda lagen. Cardiff är som vanligt svårslaget hemma i Wales och har faktiskt bara förlorat EN hemmamatch den här säsongen…dock är man ganska kryssglatt. Bra form hos Preston som definitivt har möjlighet att störa. Matchodds.

 

8. Charlton – Reading (x)2
• Desperata tider i Charlton som ligger sist i Championship med sju poäng upp till säker mark. En seger på de 14 senaste hemmamatcherna för Charlton och frågan är om man kan rå på Reading. Gästerna är bra i grunden och har gått till kvart i FA-cupen efter en fin seger mot WBA. x2 borde räcka här. Matchodds.

 

9. Fulham – Middlesbrough 2
• Efter tre raka kryss så vann Boro äntligen igen senast och är i högsta grad med i striden om en direktplats till Premier League. Fula Skinkan kan blixtra till ibland men nu tror jag att man får det tufft mot ett högmotiverat bortalag. Matchodds.

 

10. Huddersfield – Ipswich 1(x)
• Skador på mittfältet har gjort det kämpigt för Ipswich som har tre raka torsk och halkar efter i striden om en kvalplats. Huddersfield har efter en tung period hittat flytet igen och jag tror att man grejar poäng. 1-1? 🙂 Matchodds.

 

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

 

11. Nottingham – Bristol C 1(x)
• Forest hade 13 raka ligamatcher utan förlust. Nu har man två raka torsk. Tredje raka tror jag inte på – Nottingham är trots allt ett starkt hemmalag. Efter en fin period kom Bristol C ned på jorden senast när man föll med hela 0-4 hemma mot Brighton. Max en pinne. Matchodds.

 

12. QPR – Birmingham 1(x2) M
• Birmingham är ett av ligans bättre bortalag och visst har man möjlighet att sno med sig poäng mot QPR som dock bara torskat tre hemmamatcher. Luktar kryss det här, men jag tar med en skön helgardering. Öppet. Matchodds.

 

13. Rotherham – Brentford 2
• Ännu en öppen match som avslutar kupongen. Rotherham verkar ha hittat lite livsgnista och kan störa på hemmaplan mot de flesta lagen. Men man kan också förlora mot vilket lag som helst – 1-4 hemma mot Charlton vittnar om det. Jag drar en rövare och spikar Brentford till fin procent. Matchodds.

 

Erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

 

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.