Stryktipset, vecka 8, 25 februari 2023 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 8, 25 februari 2023

Vilken här omgång det kommer bli med massor av miljoner i jackpott + en riktigt tuff kupong och möjligtvis hög utdelning. Här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Crystal Palace – Liverpool (1x)2
• Liverpool går inte att känna igen och åkte på svidande 2-5-torsk hemma mot Real Madrid i veckan. Viss rotation att vänta och även fast Palace har Zaha skadad så har man chans att störa en krisande motståndare.

 

2. Bournemouth – Manchester C 2
• Trolig tvåa och även fast City har en CL-match i benen så är truppen vrålstark och ska klara av Bournemouth. Dock är hemmalaget stärkt av att först spela 1-1 mot Newcastle för att sedan bortaslå Wolves i senaste omgången. Kryssgarderingen är spännande om man har råd.

 

3. Leicester – Arsenal (1) 2
• Efter två raka segrar kom Leicester ner på jorden senast när man torskade borta mot United med 3-0. Man skapade dock en hel del. Arsenal bröt sina negativa svit med att slå Villa borta med 4-2. Gunners känns inte lika heta längre och kan få problem. Målrikt?

 

4. Leeds – Southampton 1(x2)
• Ångestladdat sexpoängsmöte mellan nästjumbon Leeds och jumbon Southampton. Leeds streckas hårt av tipparna men jag förlitar mig inte på det gänget. Alla tecken för mig!

 

5. Everton – Aston Villa 1(x2)
• Hemmalaget börjar hitta lite form efter två segrar på de tre senaste. Villa har visserligen tre raka torsk, men har också mött, Leicester, Manchester C och Arsenal. Hög potential hos gästerna. Öppet.

 

6. West Ham – Nottingham 1
• Visst ska West Ham vara favorit här. Formen är kanske inte den bästa med tre raka utan seger, men 1-1 mot Chelsea, 1-1 mot Newcastle och 0-2 mot Tottenham senast är ju ändå helt okej. Lättare motstånd nu mot ett bortasvagt Nottingham och nu måste trepoängaren in för West Ham!

 

7. Birmingham – Luton 2
• Luton ser riktigt stabilt ut för tillfället samtidigt som Birmingham har tre raka torsk och som inte briljerar i hemmaspelet. På en tuff kupong lämnas tvåan ensam.

 

8. Bristol C – Hull (x)2
• Bristol har inte förlorat hemma på länge, men jag tycker inte att det sett speciellt stabilt ut på sistone och jag tänker inte spika laget till ca 55%. Hull har fin form och på de tio senaste bortamatcherna har man bara torskat mot WBA och Sheffield. Jag går emot favoriten.

 

9. Norwich – Cardiff 1(x) M
• 75% på ettan!? Alltså jag förstår att det är en knepig och kanske kan Tips-SM påverka fördelningen, men det är alldeles för högt för att inte syna. Cardiff har trots allt två raka segrar och är på gång.

 

10. QPR – Blackburn 1(x2)
• Sjukt lång skadelista för gästerna som trots det gnetar på bra. Tränarbyte i QPR efter elva raka tävlingsmatcher utan seger. Vänder det direkt mot Blackburn? Kanske, men det känns inte spikvärdigt.

 

11. Sheffield U – Watford 1(x)
• Två raka torsk nu för serietvåan United som måste skärpa till sig. Watford ligger strax utanför kvalplats så viktiga poäng på spel även för gästerna. Svårt att nöja sig med spikettan med tanke på trenden hos hemmalaget.

 

12. Stoke – Millwall 1 (2)
• Millwall är riktigt svårslaget hemma på The Den. På resande fot har man det jobbigare, men har visat att man kan fixa fina resultat även på bortaplan. Två lag som sällan kryssar nuförtiden så jag testar att fila bort krysset.

 

13. WBA – Middlesbrough 2
• Boro går riktigt starkt just nu och närmar sig andraplatsen efter fem raka segrar. WBA är inne i en formsvacka med 1 1 4 på de sex senaste tävlingsmatcherna. Hemma är man visserligen svårslaget, men jag tror man får svårt att stå emot ett Premier League-jagande Boro.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.