Stryktipset, vecka 8, 25 februari 2017 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 8, 25 februari 2017

Ännu en vecka har gått och äntligen får vi en ny stryktipsrad att sätta tänderna i! Inget Leeds på kupongen och massa miljoner i jackpot gör ju inte saken sämre direkt. 😉 R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Watford – West Ham 1(x)
• Bara två torsk på de elva senaste hemmamatcherna för Watford så visst kan Västra Skinkan få det svårt att få med sig en seger. Att Caroll verkar skadad igen ökar ju inte chanserna direkt, även fast det finns offensiva kvaliteter även utan honom. En trist match att helgardera rent procentmässigt och jag hoppas att 1x räcker.

 

2. Chelsea – Swansea 1
• Swansea kan var riktigt bra ibland, och tränarbytet och har lyft laget. Men det här måste väl ändå vara en för tuff uppgift? Chelsea på Stamford Bridge kan vara säsongens tuffaste match och ettan känns såklart trolig. Spela på målskyttar här.

 

3. Crystal P – Middlesbrough 1(x2)
• Jag tänker inte förlita mig hemmalaget här – Crystal Palace är stundtals klappruttet och går då inte säkert mot något lag i serien, framförallt inte mot lag som Boro, som precis som Crystal Palace slåss för sin överlevnad. Sexpoängsmatch!

 

4. Everton – Sunderland 1 (2) M
• Trolig etta, men jag blir alltid tveksam Everton streckas så hårt. Men man har ju verkligen övertygat hemma på sistone och gjort tio mål på de två senaste matcherna på Goodison Park. Sunderland blandar och ger, men får troligtvis inkassera ytterligare en torsk. Äh va fan, jag tar med en tvåa – nåt kul ska man ju ha! Kolla in oddsen här.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

5. Hull – Burnley 1(x)
• Är det dags för lite bortapoäng för hemmastarka Burnley? En futtig inspelad bortapoäng på elva försök och det är tur att man är så pass starkt hemma på Turf Moor. De flesta bortamatcherna har dock varit mot bra motstånd och snart kommer första bortasegern för Burnley. Kanske redan mot ett tungt pressat och skadedrabbat Hull? Jag streckar från vänster.

 

6. WBA – Bournemouth 1
• Sju raka utan vinst nu för Bournemouth som läcker som ett såll när man lirar på bortaplan. WBA känns heta den här säsongen och nu när Evans borde vara redo för 90 minuter så stärks man ytterligare. Jag känner mig ganska trygg med ettan. Spela på matchen här.

 

7. Aston Villa – Derby 1(x2)
• NIO raka tävlingsmatcher för Villa utan vinst och bara en poäng på de sju senaste ligamatcherna. Krisen är total och man har bara sex poäng ned till nedflyttningsstrecket. Även Derby går dåligt just nu och har pga det tappat kontakten med toppskiktet. Öppet.

 

8. Barnsley – Huddersfield (x)2
• Huddersfield imponerar men spelar många matcher på kort tid och kanske kan det komma en reaktion snart. Barnsley är dock inget vidare hemmalag och har hamnat hopplöst efter i striden om en kvalplats. x2 borde räcka långt.

 

9. Brentford – Rotherham 1
• Avhängda Rotherham kommer att få det jobbigt mot ett anfallsglatt Brentford. Jag räknar med många mål, ivarjefall från hemmalaget – gästerna har inte gjort ett enda mål på de fem senaste bortamatcherna…

 

Om du inte har konto på Betsson så är det något jag kan tipsa om! Kolla in det här.

 

10. Cardiff – Fulham (1) 2
• Segrar i fyra av de fem senaste matcherna för Fula Skinkan har gjort att Londonlaget är bra med i kampen om en kvalplats till Premier League. Även Cardiff gör det bra just nu men ligger ganska menlöst till i tabellen. Helst alla tecken.

 

11. Newcastle – Bristol C 1
• Tunga offensiva avbräck hos båda lagen då Gayle är skadad för hemmalaget och Abraham för gästerna. Hemmastarka Newcastle ska naturligtvis vara skyhög favorit mot ett gäng som tagit två poäng på de elva senaste bortamatcherna i ligan.

 

12. Preston – QPR 1(x2)
• Nja, procenten på Preston börjar dra iväg lite väl mycket. Ian Holloway börjar få ordning på QPR som har två raka segrar. Preston har visserligen fem raka hemmamatcher i ligan utan förlust men jag skulle inte bli förvånad om QPR krigade till en eller tre poäng.

 

13. Wigan – Nottingham 1(x2)
• Ångestladdad måstematch mellan Wigan precis under strecket och Forest som bara har sex poäng ner. Skadebekymren ser ut att lätta en aning för Nottingham, men jag vill gärna se startelvorna innan jag bestämmer mig helt. Ovisst.

 

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.