Stryktipset, vecka 8, 21 februari 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 8, 21 februari 2015

Scones, Big Ben och dålig tandvård – yes, tidigt som fan på lördag morgon så drar jag till London för ölhävar- och fotbollshelg. På söndag är Tottenham-West Ham inbokad medan vi lutar åt att avnjuta Leyton Orient-Oldham på lördagen – sexigt möte! 🙂 Här kommer veckans stryktipsförslag. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Aston Villa – Stoke 1(x)
• Tränarbyte i Villa vilket gav utdelning direkt i FA-cupen mot Leicester. Nu måste man även få ordning på grejerna i ligan för att undvika spel i Championship nästa säsong. Cameron avstängd för gästerna som inte briljerar just nu. Helst alla tecken.

2. Chelsea – Burnley 1
• Tajt schema för Chelsea men som ändå borde klara av Burnley som dock kan sprattla till ibland och gör faktiskt många mål på bortaplan. Vore kul att ta med en liten skrällgardering här – behöver inte bli en överkörning från Chelseas sida. Ska bara kolla startelvorna först. 😉

3. Crystal P – Arsenal 2
• Det här derbyt har hemmafansen väntat på länge och det kommer bli ett jävla tryck på Selhurst Park som spelarna nog har svårt att värja sig emot. Öppet och energirikt spel med många mål? Fördel Gunners såklart.

SE_Winter_Sun_728x90Vi ses på Arlanda! 😉

4. Hull – QPR 1
• Viktig match i botten av serien mellan två lag som faktiskt vann sina senaste matcher. QPR klarade sig fint utan bäste målskytten Austin senast, men visst saknar man spets utan honom i laget. Vrålviktige Diame snart tillbaka för Hull? Garderingar behöver inte vara fel.

5. Sunderland – WBA (x)2
• Guy Poyet, nästa tränare att få kicken i Premier League? Sunderland verkar inte kunna hitta någon stabilitet och har inte råd att förlora många fler sådana här viktiga matcher mot lag på nedre halvan. Men det blir inte lätt nu heller – Tony Pulis har verkligen fått ordning på WBA och jag tror att man åker hem med minst en pinne mot ett stundtals håglöst hemmalag.

6. Swansea – Manchester U (x)2 M
• United har hittat formen och ligger nu trea i tabellen, fem poäng efter City på andra plats. Två relativt skadebefriade lag och visst ska United vara favorit. Procenten på tvåan börjar bli väldigt hög och United trivs allra bäst hemma på Old Trafford.

Vill du ha förslag på 64-raderssystem?
Gilla Sparka och Spring på Facebook så får du ett sådant förslag vid 15.00 på lördagen.
Sparka och Spring på Facebook

7. Brentford – Bournemouth (x)2 M
• Brentford har halkat ned från kvalplats efter tre torsk på de fyra senaste ligamatcherna. Nu möter man tabelltvåan Bournemouth som fortsätter att ösa på även fast man “bara” har två kryss på slutet. Kermorgant och Wilson är hur bra som helst i bortaanfallet. Avgör igen?

8. Derby – Sheffield W 1
• Är det nerverna som spökar för Derby eller är det bara lite smågrus i maskineriet? Tre raka tävlingsmatcher utan seger, men kanske passande motstånd nu. Bent och Ince har verkligen levererat för Derby rent målmässigt och någon av dessa lär näta igen även fast Sheffield visar upp en bra defensiv stundtals.

9. Huddersfield – Cardiff 1(x)
• Två lag som är i lite av ingenmansland just nu men som får passa sig för att sjunka längre ner i tabellen. Cardiff är som vanligt uselt borta och får troligtvis åka hem utan seger igen. 1x just nu, men skulle prollen på tvåan sjunka under 20% så kan det kanske vara kul med en helgardering.

sosfotboll

10. Millwall – Fulham 1(x2)
• Otroligt viktigt Londonderby – Millwall precis under strecket kämpar för att ta sig uppåt i tabellen medan Fula Skinkan efter en usel månad har rasat oroväckande nära kvalstrecket och har faktiskt bara fem poäng ned till Millwall. Finns hög potential hos gästerna men det gäller att få fram den också. Millwalls kämparglöd imponerar på mig – ger sig aldrig!

11. Nottingham – Bolton 1(x) M
• Två klassiska lag som beter sig helt jävla bananas just nu. Många mål både bakåt och framåt och ingen kontinuitet över huvudtaget. Nottingham har dock lyft sig efter tränarbytet och trots att man bara fick en pinne borta mot bottengänget Blackpool senast (4-4) så ska man vara favorit mot ett ganska hårt skadedrabbat Bolton.

12. Watford – Norwich 1(x2)
• Kul match! Målglada gäng med bra form. Femman mot sexan i serien och naturligtvis är det mycket viktiga poäng på spel i striden om en kvalplats till Premier League. Watford ska vara favorit, men visst har Norwich potential att störa. Brukar bli tajta matcher lagen emellan.

13. Wolverhampton – Rotherham 1(x2)
• Nja mysko procent här. Jag tycker inte att man ska underskatta gästande Rotherham som krigar på bra – senast var  man nära att greja tre pinnar mot Derby (ledde 3-1) men fick till slut nöja sig med oavgjort. Wolves känns långt ifrån så stabilt att jag tänker spika dem till så pass hög procent. Jag är mer inne på helgardering faktiskt.

Cheers mates!

B E R M U D A B E N N Y
För annonsering eller frågor: [email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.