Stryktipset, vecka 53, 2 januari 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 53, 2 januari 2021

Jo jag vet att jag skrivit vecka 53. Och stämmer, hur konstigt det än på låta. Nu fokuserar vi på Stryktipset istället – här kommer mitt spelförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. West Bromwich – Arsenal 2
• Det har äntligen börjat lossna för Gunners och kanske kan man ta tredje raka segern. WBA såg inte bra ut alls senast mot Leeds och måste höja sig om det ska bli någon poäng. Jag streckar från höger.

 

2. Crystal P – Sheffield U 1(x2)
• Palace streckas stenhårt av tipparna här, alldeles för högt för mig. Hemmalaget har trots allt bara en seger på de åtta senaste matcherna och även fast Uniteds form är megausel så kommer snart poängen att trilla in. Sheffield vann på Selhurst Park förra säsongen.

 

3. Brighton – Wolverhampton 1(x)
• Två lag som har svårt att vinna just nu – sju raka utan seger för Brighton (dock fyra oavgjorda) medan Wolves bara har en seger på de sex senaste. Det lär bli en tät historia det här. Krysset måste med!

 

4. Stoke – Bournemouth (1x)2
• Stoke är riktigt svårslaget just nu och jag tror inte att Bournemouth får någon enkel resa. Stoke har gjort mål i tolv raka hemmamatcher och gästerna glänser inte på resande fot även fast kapaciteten är hög.

 

5. Swansea – Watford 1(x2)
• Högintressant möte i Wales mellan hemmastarka Swansea (åtta raka hemmamatcher utan torsk) och Watford som fick en bra start under nya tränaren Xisco med seger över Norwich. Men det var hemma, på bortaplan briljerar man sällan, men kapaciteten är sjukt hög. Capoue dock såld till Villarreal.

 

6. Huddersfield – Reading 1(x)
• Hudds trivs riktigt bra hemma där man i stort sett alltid gör mål. Ettan streckas hårt och jag tar gärna med en kryssgardering. Bara en seger på de sju senaste matcherna för Reading.

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Brentford – Bristol C 1
• LOTTAS. Fördelning 12-2-2. Just nu streckas ettan till 78%. Det är 25% chans att det blir X eller 2. Kan vara värt att gardera tillslut.

 

8. Norwich – Barnsley 1(x)
• Barnsley är ett riktigt lurigt gäng samtidigt som Norwich inte riktigt får spelet att stämma. Dock är man starkt hemma där man har nio raka utan förlust. Räcker 1x?

 

9. Luton – QPR 1
• LOTTAS. Fördelning 11-3-2.

 

10. Birmingham – Blackburn 2
• Birmingham går riktigt tungt och hemma är man uselt – 0 1 6 på de sju senaste hemmamatcherna. Rovers är inte någon vinstmaskin på resande fot, men nu borde man ha bättre chans än på länge att bärga tre poäng.

 

 
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för bra bonusar.

 

11. Preston – Nottingham 1(x)
• Tre raka segrar för Preston, men helt fantastiskt har det faktiskt inte sett ut. Nu streckas man hårt mot Forest som jag ändå ger hyfsad poängchans trots att man bara vunnit en av de elva senaste matcherna.

 

12. Wycombe – Middlesbrough 1(x) M
• Stark hemmaseger mot Cardiff senast av Wycombe (vinst 2-1) och just hemma är man svårslaget trots att man är tabelljumbo. Boro har bara en seger på de åtta senaste bortamatcherna och streckas alldeles för hårt för min smak. Jag chansar bort tvåan.

 

13. Rotherham – Cardiff (1x)2
• Två lag som jagar form och viktiga poäng. Båda gängen radar upp förluster och det ska bli intressant att se vilken matchbild det blir här. Många mål på senare tid när lagen mötts och kanske kan det balla ur även den här gången. Helst alla tecken.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.