Stryktipset, vecka 52, 31 december 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 52, 31 december 2022

Hoppas du får ett fint 2023 – här kommer 2022 års sista stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Brighton – Arsenal (1x)2
• Serieledande Arsenal ska kanske vara liten favorit här, men någon kassaskåpsäker seger är det absolut inte. Brighton tar ingen skit och jag tror att det blir en jämn match. Helst alla tecken för mig

 

2. Manchester C – Everton 1
• Värsta möjliga start efter uppehållet för Everton som föll hemma mot bottenkonkurrenten Wolves med 1-2. Nu blir det högst troligt förlust igen.

 

3. Fulham – Southampton 1(x)
• Fulham vann med hela 3-0 borta mot Palace senast, men såklart hjälp av att hemmalaget fick två man utvisade tidigt. Man är motiverad favorit mot krisgänget Southampton, men visst börjar ettan bli lite väl hög? Jobbar antagligen in en gardering till slut.

 

4. Newcastle – Leeds 1 (2)
• Åtta raka segrar för Newcastle och TRETTON raka tävlingsmatcher utan torsk. Sjukt imponerande förstås. Nu är man storfavorit mot Leeds och är det något jävla lag som ställer till det för lågoddsare så är det Slamp-Leeds. Jag tar men gardering bara för att! 🙂

 

5. Bournemouth – Crystal Palace 1(x2)
• Mitchell och Tomkins borta för Palace efter de röda korten mot Fulham och det stärker ju inte chanserna mot Bournemouth direkt som brukar stå upp bra mot alla lag hemma. Dock får gästerna tillbaka backen Guéhi efter avstängning. Nja, det känns öppet det här och man kan inte räkna bort Zaha, Eze och gänget.

 

6. Nottingham – Chelsea 2
• Chelsea löste tre viktiga poäng mot Bournemouth i förra omgången. Och kanske kan man vara på gång nu efter en tyngre period? Jag testar tvåan mot Nottingham som föll med 0-3 borta mot United i omstarten.

 

7. Tottenham – Aston Villa 1(x)
• Spurs hämtade upp 0-2 till 2-2 borta mot Brentford senast, men någon fantastisk insats var det inte. Villa stod upp bra mot Liverpool och jag tror att man kan störa Spurs ordentligt. Jag litar inte på hemmalaget just nu och minst krysset följer med.

 

8. Blackburn – Cardiff 1(x2)
• 55% på ettan här är alldeles för högt med tanke på hur instabilt Blackburn är och hur pass hög högstanivå Cardiff har. Finns fint värde i både X och 2.

 

9. Blackpool – Sunderland 2
• Efter 0 3 5 på de åtta senaste så har Blackpool ramlat ned till nästa sista plats. Helt annan form hos Sunderland som bara har en förlust på de sex senaste matcherna – nu ligger man på en sensationell fjärdeplats.

 

10. Coventry – Bristol C 1(x)
• Coventrys form är dalande men visst ska man vara favorit mot Bristol som bara har en seger på de nio senaste ligamatcherna. 1x tycker jag täcker upp bra!

 

11. Huddersfield – Luton (1x)2
• Båda gängen har två raka segrar. Hudds sliter för att ta sig upp från botten medan Luton försöker nå en slutspelsplats. Jämna match att vänta här och vill helst inte ta bort något tecken. Och då gör jag inte det!

 

12. Millwall – Rotherham 1(x) M
• Va? Nej? Va? 70% på Millwall? Nej nej, det blir inget med det. Visst är Rotherham under isen, men hemmalaget övertygar inte heller just nu och en rensade skrällkryss följer med på min kupong!

 

13. Peterborough – Wycombe 1
• Toppmöte mellan sjuan Peterborough och åttan Wycombe. Både på samma poäng, endast en pinne från en kvalplats. Jag tror hemmafördelen kan väga tungt här (Peterborough är seriens näst bästa hemmalag). Finns värde i singelettan just nu.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.