Stryktipset, vecka 52, 30 december 2017 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 52, 30 december 2017

Jackpottfesten fortsätter och vi kan fortsätta drömma om höga vinster på lördagarna. Är det denna helg du tar hem miljonerna? Här kommer mitt spelförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Manchester U – Southampton 1
• United är under isen just nu, men det är också Southampton också så kanske har Manchester möjlighet att hitta formen igen. Gästerna har Austin avstängd och har sålt van Dijk för en jävla massa pengar till Liverpool.

 

2. Bournemouth – Everton (x)2
• Nio raka utan seger för Bournemouth men snart kommer det att lossna för Eddie Howes mannar. Det sprudlar inte om Everton, men man är sjukt svårslaget just nu. Räcker x2?

 

3. Chelsea – Stoke 1
• Naturligtvis svårt för Stoke att rå på Chelsea på Stamford Bridge. Om jag känner Chelsea rätt så vinner man med uddamålet.

 

4. Huddersfield – Burnley (x)2
• Burnley visade mot United varför man håller till i toppen av Premier League. Visst var det en besvikelse att man tappade 2-0 till 2-2 men ändå imponerande att rå på United på det sättet. Bara två bortaförluster på hela säsongen och det tror jag inte ändras efter den här matchen.

 

5. Liverpool – Leicester 1(x) M
• Jag litar i stort sett aldrig på Pool, framförallt inte när man streckas till över 70% mot ett alltid farligt Leicester som dock dippat lite på slutet.

 

6. Newcastle – Brighton 1(x)
• Är det dags för Newcastle att bryta poängtorkan på hemmaplan? Fem raka hemmatorsk men börjar man sakta men säkert att hitta formen och borde ha bra möjlighet mot Brighton som bara mäktat med fem mål framåt på bortaplan.

 

Spelar du på oddset? Missa inte mina dagliga spelförslag – läs dem här.

 

7. Watford – Swansea 1(x2)
• Efter en tung period så vann Watford mot Leicester senast. Skadefrånvaron är dock fortsatt lång och jag är lite tveksam till om det vänder nu. Swansea är förvisso seriens sämsta lag och har sju raka bortatorsk. Men nu är Carlos Carvalhal ny tränare och kanske kan tabelljumbon få lite ny energi.

 

8. Birmingham – Leeds (1x)2
• Åh nej. Slamp-Leeds mot lilla Slamp-Leeds. Mina två hatobjekt ställs mot varandra och förvirringen är förstås total. Tittar man på formkurvorna och tabelläget så ska ju stora Slamp-Leeds kunna ta hem det här. Tabelljumbon Birmingham ser ut som ett slaget lag och har sju raka matcher utan seger. Men vem fan bryr sig…HELGARDERING! 🙂

 

9. Brentford – Sheffield W 1(x)
• Bara en hemmatorsk på de tolv senaste hemmamatcherna för Brentford som verkligen gjort Griffin Park till sin borg. Man kryssar dock en hel del och med tanke på Sheffields högstanivå så ska definitivt krysset med.

 

10. Hull – Fulham (1x)2
• Efter tre segrar på de fyra senaste matcherna så börjar Fula Skinkan sakta men säkert knappra sig ikapp toppskiktet. Man känns dock väldigt instabilt, precis som Hull. Hemmalaget har hög kapacitet och kan mycket i sina bästa stunder. Helst alla tecken.

 

11. Ipswich – Derby 2
• Endast en förlust på de nio senaste matcherna för Derby som är med och slåss om en direktplats till Premier League. Ipswich brukar vara att räkna med hemma men man får passa sig för Derbys vassa offensiv. Derby har vunnit de tre senaste gångerna man besökt Portman Road. Jag chansar på att man gör det igen!

 

12. Middlesbrough – Aston Villa 1
• Två förhandsfavoriter som inte övertygat den här säsongen. Det är långt ifrån kört men man måste hitta någon slags stabilitet om det ska bli en topp sex-placering. Bättre form hos Boro som även har vunnit fyra av de fem senaste hemma.

 

13. Nottingham – Sunderland 1(x2)
• Sunderland gnetar på och visst ser det lite bättre ut även fast man inte imponerar alls. Jag tror att man har en viss skrällchans mot Forest som är allt annat än stabilt. Jag nöjer mig inte med något annat än en helgardering.

 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.