Stryktipset, vecka 52, 26 december 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 52, 26 december 2020

Härliga 25 miljoner i jackpott den klassiska stryktipshelg! Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Arsenal – Chelsea 2
• Arteta hänger löst och kan mycket väl få gå om Arsenal torskar denna. Och en hel del pekar ju på att man gör just det. Chelsea är ruggigt starkt och extra laddat när man möter Gunners förstås. Jag streckar från höger.

 

2. Manchester C – Newcastle 1
• Nje, behövs inte så mycket analys här. City börjar hitta formen och roterade kraftigt i mötet med Arsenal i Ligacupen (vinst 4-1) och kan ställa en stark elva på planen.

 

3. Aston Villa – Crystal P 1(x)
• Villa har visat upp fin form och hållit nollan i de tre senaste matcherna, och visst kan det bli fjärde raka mot Palace som åkte på en pinsam 0-7-förlust hemma mot Liverpool senast. Villa brukar trivas bra hemma mot Palace och 1x borde räcka långt.

 

4. Fulham – Southampton (x)2
• Saints har visat fin stabilitet den här säsongen men har blåsts upp till lite väl stor favorit borta mot Fulham. Ings och Vestergaard nya på gästernas skadelista medan Romeu är avstängd.

 

5. Sheffield U – Everton (x)2 M
• Everton föll mot United i Ligacupen trots att man spelade starkaste laget. Nu ska det bli intressant att se vilket lag man ställer upp med borta mot formsvaga Sheffield, som dock sett lite bättre ut på slutet. Jag gillar inte procenten på Everton.

 

6. Watford – Norwich 1(x2)
• Öppen historia mellan två lag med PL-ambitioner. Watford är tränarlöst för tillfället men har definitivt kapacitet att ta alla poängen mot serieledande Norwich. Gästerna fortsätter att ta trepoängare trots seriens längsta skadelista. Helst alla tecken!

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Cardiff – Brentford (x)2
•  Brentford ser riktigt svårslaget ut för tillfället och borde ha bra chans till poäng borta mot Cardiff. Historiskt sett brukar man dock ha problem i Wales och någon singeltvåa blir det inte för mig.

 

8. Barnsley – Huddersfield 1
• Barnsley är starkt hemma och nu har man bra chans igen på tre pinnar när ett vanligtvis bortasvagt Huddersfield gästar (inte gjort mål borta på fyra raka matcher). Jag testar ettan.

 

9. Derby – Preston 1(x2)
• Sex raka utan förlust för Derby som börjar få hyfsad ordning på grejerna. Men jag litar inte riktigt på laget, framförallt inte när man ställs mot ett Preston som blandar och ger. Jag nöjer mig inte med något annat än helgardering!

 

10. QPR – Swansea 2
• Det sprudlar inte om QPR direkt och offensiven är inget att hänga i julgranen. Jag tror på bortapoäng, men drar procenten iväg för mycket på tvåan så blir det gardering.

 

 
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för bra bonusar.

 

11. Reading – Luton 1(x2)
• Reading är ett veligt gäng och jag har svårt att lita på laget, framförallt när man streckas stenhårt mot Luton. Hemma läcker Reading-försvaret ordentligt och kanske kan gästerna skrälla.

 

12. Nottingham – Birmingham 1(x)
• Forest börjar sakta men säkert klättra i tabellen och att Lewis Grabban är tillbaka efter skada betyder mycket. Nu ställs man mot Birmingham som har tre raka förluster. Att förlita sig på Nottingham-seger känns principiellt skitfel.

 

13. Coventry – Stoke (1)x(2)
• Två målsnåla gäng och jag räknar inte direkt med någon målbonanza på St Andrew’s Trillion Trophy Stadium. Krysset ligger nära till hands men små marginaler kan avgöra.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

 

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.