Stryktipset, vecka 52, 26 december 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 52, 26 december 2016

Hoppas du har en fin julhelg oavsett om du spenderar den med en calzone + öl eller tillsammans med stora tjocka släkten. Hursomhelst så behöver du lite stryktips! R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr.

För övrigt firar jag jul och nyår på sydligare breddgrader så det är högst oklart om det blir någon analys nästa vecka. Håll dig uppdaterad på FB-sidan!

1. Arsenal – WBA 1(x) M
• Två raka torsk för Gunners som tappat rejält i guldjakten. Måstevinst den här omgången och visst ska WBA besegras om man kommer upp i normal klass. Dock en liten varning för gästerna som visat upp fin form på slutet. Tar med ett kul kryss!

 

2. Burnley – Middlesbrough 1(x2)
• Viktiga poäng på spel när Burnley (16) tar emot Boro (14). På Turf Moor är Burnley svårslaget och jag tror att man har bra chans till poäng. Boro kryssar mest av alla på bortaplan och ett oavgjort resultat här skulle inte ge mig en hjärtattack av förvåning direkt.

 

3. Chelsea – Bournemouth 1(x) M
• Costa och Kanté är avstängda för Chelsea och kanske kan det öppa för Bournemouth. Omöjligt? Det visade Bournemouth förra säsongen att det INTE är då man vann på Stamford Bridge med 1-0. Andra tider då naturligtvis, men har man råd så kanske det kan vara kul med en gardering. Äh va fan, det är ju jul – gardering!

 

4. Hull – Manchester C 2
• Agüero fortsatt avstängd för City som såklart ska vara favorit mot tabelljumbon Hull som fortfarande har en gedigen skadelista. City har inte direkt imponerat på resande fot under hösten, men sådana här matcher måste man vinna.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

5. Leicester – Everton (x)2
• Knepigt läge för Leicester som har försvarskuggarna Fuchs/Huth + Jamie Vardy avstängda. Kanske kan ett vanligtvis bortasvagt Everton greja tre pinnar, eller är man fortfarande bakis sedan den svidande derbytorsken mot Pool?

 

6. Manchester U – Sunderland 1
• Även Sunderland har en riktigt jobbig skadelista och får naturligtvis mycket svårt att klara av United. Moyes tillbaka Old Trafford där han hade en jobbig period som tränare för United.

 

7. Swansea – West Ham 1(x2)
• Västra Skinkan känns lite på g efter två raka segrar, men det har varit två 1-0-vinster mot Burnley respektive Hull och ska inte överskattas. Ännu ett bottengäng står för motståndet nu men det blir definitivt inte lätt för gästerna. Swansea viker sällan ned sig hemma i Wales och alla tecken följer med för mig.

 

8. Aston Villa – Burton 1
• Det sprudlar inte direkt om Villa, men det ser bättre ut än tidigare och på hemmaplan är man riktigt svårslaget. Burton har inte vunnit borta än och det ska mycket till för att man ska förändra det nu. Max 1x.

 

9. Huddersfield – Nottingham 1(x)
• Huddersfield är banan igen efter tre raka segrar – nu ligger man på en fin fjärdeplats. Det råder krisstämning i Nottingham som bara har sex poäng ned till nedflyttningsstrecket.

 

Om du inte har konto på Betsson så är det något jag kan tipsa om! Kolla in det här.

 

10. Ipswich – Fulham 1(x2)
• Det brukar bli jämna matcher mellan dessa två gäng, och det borde det bli nu också. Krysset måste definitivt med. Men Fula Skinkan är lurigt just nu och gör det bra i offensiven. Dags för helgardering!

 

11. Preston – Leeds (x)2
• Tack för den julklappen Svenska Spel – Slamp-Leeds på kupongen igen. God jävla jul! Leeds känns iofs stabilare än tidigare (ord jag bittert kommer att få ångra) och jag tror på poäng mot Preston.

 

12. Reading – Norwich 1
• Reading är riktigt formstarkt och ett av seriens absolut bästa hemmalag. Procenten på ettan tycker jag just nu är helt ok mot ett högst mänskligt motstånd. Fem raka tävlingsmatcher på resande fot för Norwich utan poäng.

 

13. Wolverhampton – Bristol C 1(x) M
• Skön tre för Wolves borta mot Forest sedan vilket skapade lite andrum till den absoluta botten. Bra möjlighet att dryga ut avståndet ännu mer när ett formsvagt Bristol kommer på besök. Gästerna har tre raka torsk och en poäng på de sex senaste bortamatcherna.

 

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.